Close

TeamViewer και Hyundai Motor υπογράφουν στρατηγική συνεργασία

Η TeamViewer ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πάροχο παγκόσμιων λύσεων mobility Hyundai Motor Company για την ψηφιοποίηση επιχειρηματικών λειτουργιών και παραγωγικών διαδικασιών για το Κέντρο Καινοτομίας του ομίλου Hyundai Motor στη Σιγκαπούρη (HMGICS).

Η TeamViewer και η Hyundai Motor θα συνεργαστούν για να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη ψηφιοποίησης στο smart factory του HMGICS χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Augmented Reality (AR) της TeamViewer, η οποία περιλαμβάνει δυνατότητες Mixed Reality (MR) και Artificial Intelligence (AI). Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει συναρμολόγηση, συντήρηση, διαχείριση ποιότητας, logistics, projects εξυπηρέτησης πελατών και εκπαίδευση εργατικού δυναμικού. Οι δύο εταιρείες θα διεξάγουν κοινές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης (R&D) σε smart εργοστασιακές λειτουργίες που υποστηρίζουν AR, καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες για τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής και υποστήριξη AI για το μελλοντικό εργοστάσιο αυτοκινήτων. Συνολικά, η συνεργασία θα οδηγήσει σε αυξημένη παραγωγικότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ασφάλεια των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή παραγωγής. Για να αξιοποιήσουν αυτά τα οφέλη για τη βιομηχανία, τα δύο μέρη θα επιδιώξουν επίσης παγκόσμιο κοινό μάρκετινγκ της τεχνολογίας smart factory και AR.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την TeamViewer ως βασικό τεχνολογικό συνεργάτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην κατασκευή ενός smart factory», δήλωσε ο Hong Bum Jung, Διευθύνων Σύμβουλος του HMGICS. «Η ανάπτυξη μιας έξυπνης κατασκευαστικής πλατφόρμας είναι σημαντικό μέρος της στρατηγικής της Hyundai να ηγηθεί της μελλοντικής βιομηχανίας mobility. Καινοτομούμε συνεχώς στη συνολική αλυσίδα mobility, που περιλαμβάνει την παρουσίαση ενός οράματος για ένα μελλοντικό mobility smart factory. Αναμένουμε ότι η συνεργασία θα επιταχύνει περαιτέρω τη μετάβασή μας στο smart factory και θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του».

Ο Sojung Lee, Πρόεδρος της TeamViewer Asia Pacific, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Hyundai Motor Company για την ψηφιοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών και την κατασκευή του εργοστασίου αυτοκινήτων του μέλλοντος. Καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει επιταχυνθεί στην παραγωγή, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για λύσεις AR όπως το TeamViewer Frontline που βοηθά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών χειρωνακτικής εργασίας σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Η συνεργασία μας με την Hyundai Motor Company θα εδραιώσει περαιτέρω τη θέση μας ως πάροχο εταιρικού λογισμικού με εξειδικευμένες λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο και θα ενισχύσει τον ρόλο μας ως κορυφαίο παίκτη στον χώρο του Industrial Metaverse».

Το HMGICS, η βάση δοκιμών του Ομίλου και ένας παγκόσμιος ανοιχτός κόμβος καινοτομίας, στοχεύει στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων EV, στη δημιουργία καινοτόμων συνεργασιών, στην παραγωγή προϊόντων mobility και στην ανάπτυξη της έξυπνης κατασκευαστικής πλατφόρμας του Ομίλου για να φέρει επανάσταση στην αξία της συνολικής αλυσίδας mobility.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top