Στη Γερμανία για να προσλάβει μηχανικούς «αστέρια» ο Elon Musk

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Elon Musk ο οποίος μεταξύ άλλων θα πάρει συνέντευξη από μηχανικούς που θέλει να προσλάβει η Tesla για το Giga Berlin.

Με τις εργασίες κατασκευής του Tesla Gigafactory στο Βερολίνο να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία στελέχωσής του με προσωπικό.

Την Πέμπτη 5/11 μάλιστα ο Elon Musk ενημέρωσε πως ψάχνει για μηχανικούς αστέρια ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να αποστείλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: 25guns@Tesla.com.

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά όσοι επιλεγούν από το τμήμα HR θα τους πάρει συνέντευξη ο ίδιος την Παρασκευή 6/11, καθώς βρίσκεται ήδη στη Γερμανία!

Στον Linkedin υψηλόβαθμα στελέχη της Tesla έχουν δημοσιεύσει τη σχετική αγγελία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η εταιρεία αναζητά 25 κορυφαίους μηχανικούς οι οποίοι θα αναλάβουν θέσεις-κλειδιά στο εργστάσιο και θα αναφέρονται απ’ ευθείας στον Musk.

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι το email που χρησιμοποιείται για την αποστολή των βιογραφικών: 25guns@Tesla.com, το οποίο δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι ακριβώς αναζητά η εταιρεία: 25 μηχανικούς “πιστόλια”!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *