Close

Regis Epic0: Ηλεκτρικό τετράκυκλο made in Italy

Η πολυπλοκότητα της λειτουργίας ενός τέτοιου εγχειρήματος αναδεικνύει την εξαιρετική ευελιξία του οχήματος που παράγει η Regis.
Χάρη σε μια ειδική διάταξη του πίσω διαμερίσματος, το αμιγώς ηλεκτρικό Epic0, επιτρέπει στις υπηρεσίες του δήμου του Τορίνο να φτάσουν στις γειτονιές που βρίσκονται στη μητροπολιτική περιοχή.

Μέσω του συγκεκριμένου Epic0, οι υπηρεσίες του δήμου του Τορίνο, θα μπορούν να παρέχουν πληροφορίες στους πολίτες σχετικά με το μητρώο, να εκδίδουν πιστοποιητικά και να κάνουν κρατήσεις για ταυτότητες, αλλαγές κατοικίας και διεύθυνσης, στο πλαίσιο μια αποκεντρωμένης και συνεχούς λειτουργίας.

Regis Epic0

Για να προσφέρει, επομένως, μια ασφαλή και εντελώς βιώσιμη εμπειρία εξυπηρέτησης, το πίσω διαμέρισμα του Epic0 είναι εξοπλισμένο όπως ένα κανονικό γραφείο και έχει σχεδιαστεί για να πληροί υψηλά πρότυπα ποιότητας, εργονομίας και ασφάλειας. Στο εσωτερικό του υπάρχει μια γωνιακή επιφάνεια εργασίας, μια οθόνη, ένα κάθισμα με περιστρεφόμενη υποστήριξη, ένας εκτυπωτής / πολυμηχάνημα, ένα σύστημα τροφοδοσίας για υπολογιστές με ανασυρόμενο πολύπριζο, εσωτερική θήκη για ντοσιέ, μόνωση και σύστημα κλιματισμού, καθώς και σύστημα πυρόσβεσης.

Τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα Regis, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κατασκευάζονται στην Ιταλία. Είναι συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα, χαρακτηρισμένα ως βαριά τετράκυκλα (με έγκριση τύπου L7e-CU), κατασκευασμένα όμως με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Regis Epic0

Η Regis στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των λεγόμενων αστικών ταχυμεταφορών (last mile delivery) και της διανομής αγαθών εν γένει, με ένα όχημα ικανό να εκτελεί σκληρό μεταφορικό έργο, σε καθημερινή βάση, εντός του αστικού ιστού. Τα ηλεκτρικά Regis εξυπηρετούν 4 βασικές κατηγορίες χρηστών:
• Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τεχνίτες και ελεύθερους επαγγελματίες
• Εμπορικούς στόλους μεγάλων εταιρειών, καθώς και εταιρειών μακροχρόνιας μίσθωσης
• Δημόσιες υπηρεσίες (Δήμους, Περιφέρειες, Οργανισμούς κ.α.)
• Οίκους υπερκατασκευών και μετασκευών επαγγελματικών αμαξωμάτων για ειδικές χρήσεις

Με ωφέλιμο φορτίο 700 κιλά, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον έξυπνο σχεδιασμό τους, είναι ικανά να μεταφέρουν τα εμπορεύματα αποτελεσματικά και οικονομικά. Και κυρίως, με σεβασμό στο περιβάλλον και με ελάχιστο κόστος λειτουργίας και συντήρησης.

Regis Epic0

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top