Περιστατικά υπερθέρμανσης με τη Ford Mustang Mach-E στη Νορβηγία
Close

Περιστατικά υπερθέρμανσης με τη Ford Mustang Mach-E στη Νορβηγία

Οι κλιματικές συνθήκες στη Νορβηγία φαίνεται ότι φέρνουν δυσκολίες στη λειτουργία της Ford Mustang Mach-E. Σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις, η Ford Mustang Mach-E εκεί φαίνεται να αντιμετώπισε προβλήματα υπερθέρμανσης.

Οδηγοί που κινήθηκαν σε μία διαδρομή με πολλές στροφές, η οποία ονομάζεται Eagle Road, μία από τις πιο γνωστές τουριστικές διαδρομές της Νορβηγίας, διαπίστωσαν ότι η Ford Mustang Mach-E αντιμετώπισε προβλήματα υπερθέρμανσης. Μάλιστα, το λογισμικό του οχήματος είναι έτσι ρυθμισμένο, που μπλοκάρει τους τροχούς όταν η μπαταρία υπερθερμαίνεται για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο μίας πυρκαγιάς εν κινήσει.

Προφανώς, το μπλοκάρισμα των τροχών γίνεται σταδιακά, καθώς δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια περιστατικά ή ατυχήματα. Το ζήτημα είναι ότι εάν οι τροχοί τελικά μπλοκάρουν, χρειάζεται γερανός, προκειμένου να μπορέσει το όχημα να κινηθεί ξανά. Η Ford εξέδωσε ανακοίνωση στη Νορβηγία, λέγοντας ότι το πρόβλημα έχει προκύψει από ένα bug του λογισμικού, κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί εύκολα με ένα over the air update.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top