Ο Elon Musk μας προετοιμάζει για το επερχόμενο update των Tesla
Close

Ο Elon Musk μας προετοιμάζει για το επερχόμενο update των Tesla

Tesla Model 3 update

Tesla Model 3 update

Η Tesla ετοιμάζεται να δώσει στην κυκλοφορία το νέο update v11, όμως ο Elon Musk ήδη μας προετοιμάζει για μεγάλες προσθήκες στο λογισμικό.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει την επερχόμενη αναβάθμιση μέσω OTA (over-the-air) σε όλα τα μοντέλα της.

Το update θα γίνει διαθέσιμο κατά τη διάρκεια των γιορτών, δηλαδή πριν τα τέλη του 2020. Αν και η Tesla μας έχει συνηθίσει σε αρκετά OTA updates, τα οποία τις περισσότερες φορές διορθώνουν κάποια προβλήματα ή φέρνουν μικρές αλλαγές, ο Elon Musk θέλει να ανεβάσει λίγο τις προσδοκίες μας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Όπως βλέπουμε παραπάνω, ο CEO της Tesla αναφέρει ότι η έκδοση v11 θα είναι “φωτιά”, οπότε λογικά θα δούμε όντως κάποια εντελώς νέα χαρακτηριστικά. Σα να μην έφτανε αυτό, σε σχόλιο κάτω από το Tweet του απάντησε πως η νέα έκδοση θα φέρει πολλά πράγματα που ήθελαν οι χρήστες, αλλά και πράγματα που δεν ήξεραν ότι ήθελαν.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό βέβαια, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας έχει πει στο παρελθόν είναι η πραγματοποίηση video συνομιλιών μέσα από τις κάμερες των Tesla, όπως και ένα videogame που η εταιρεία ετοιμάζει για να μπορεί κάποιος να παίξει από την οθόνη του αυτοκινήτου. Υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Techblog.gr και το Game20.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top