Close

nrg και Driivz κάνουν το στοίχημα της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα σήμερα

Η nrg επέλεξε την πλατφόρμα φόρτισης και έξυπνης διαχείρισης ενέργειας Driivz EV για να αναπτύξει την πλατφόρμα incharge, που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλο το αστικό και εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Η πλατφόρμα Driivz κάνει το όραμα της nrg πραγματικότητα, με καινοτομία και αξιοπιστία, ώστε να γίνει ο κυρίαρχος παίκτης στην αγορά φόρτισης και να παρέχει στους, εμπορικούς και οικιακούς πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η nrg είναι μέλος του Ομίλου Motor Oil, ο οποίος κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κινητικότητας στην Ελλάδα με τα πρατήρια Shell και Avin σε όλη τη χώρα. Η στρατηγική τοποθέτηση ταχυφορτιστών το τρέχον διάστημα στα πρατήρια του Ομίλου σε όλη τη χώρα είναι μόνο η αρχή, ώστε η εταιρεία να ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των οδηγών.

nrg app

«Καθώς η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων σταδιακά αυξάνεται, εμείς κάνουμε πραγματικότητα το e-Mobility σήμερα, κάτι που αποτελεί, άλλωστε, βασικό πυλώνα της συνολικής ενεργειακής μας στρατηγικής», δηλώνει ο Ηλίας Πετρής, Διευθυντής Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της nrg. «Εγκαίρως συνειδητοποιήσαμε, ότι για την παροχή σύγχρονων και βιώσιμων λύσεων απαιτούνταν μια καινοτόμα και επεκτάσιμη πλατφόρμα διαχείρισης της γρήγορης φόρτισης, ώστε να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας, και να αποκτήσουμε συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Εκτός από την αύξηση των τοποθεσιών φορτιστών EV μέσω της αύξησης των σημείων φόρτισης στα πρατήρια του δικτύου του Ομίλου, κατά 400% τα επόμενα δύο χρόνια, η nrg προχωρά στη σύναψη συμφωνιών, για να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων εμπόρων λιανικής, εμπορικών κέντρων, ιδιοκτητών κτιρίων γραφείων και ξενοδοχείων.

Η επιλογή της Driivz βασίστηκε κυρίως στην αξιοπιστία που προσφέρει η πλατφόρμα στο δίκτυο φόρτισης. Η λειτουργική αρτιότητα της δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης του φορτιστή και απομακρυσμένης επίλυσης ή και πρόληψης έως και του 80% των ενδεχόμενων προβλημάτων.
Η συνεργασία με τη Driivz επιτρέπει στην nrg να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φόρτισης και μέσω της εφαρμογής για κινητά, που συνιστά έναν ακόμα τρόπο επέκτασης των loyalty προγραμμάτων με συμπερίληψη και της υπηρεσίας φόρτισης EV.

«Είναι τιμή μας η συνεργασία με την nrg, ενός κορυφαίου παίκτη για το μέλλον μέλλον του e-Mobility», δηλώνει ο Doron Frenkel, Διευθύνων Σύμβουλος της Driivz. «Η nrg, ως εταιρεία κοινής ωφελείας που προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε φορτιστές EV από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μοιράζεται το όραμά μας για επέκταση της φόρτισης EV ως πραγματικής λύσης σε μία μεγαλύτερη πρόκληση, τη δημιουργία ενός πιο πράσινου, πιο βιώσιμου κόσμου».

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top