Νέα θέση εργασίας προσφέρει η Tesla στην Ελλάδα
Close

Νέα θέση εργασίας προσφέρει η Tesla στην Ελλάδα

Η Tesla δημοσίευσε μία αγγελία εργασίας για ηλεκτρολόγο μηχανικό που θα εργαστεί στα κεντρικά της γραφεία στην Ελλάδα. Η θέση εργασίας έχει ως έδρα της την Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα και έχει ως αντικείμενό της την δημιουργία εφαρμογών με τη βοήθεια του MATLAB.

Μέρος των ευθυνών του εργαζόμενου στην Tesla θα είναι να δημιουργεί user interfaces με τη βοήθεια εργαλείων προγραμματισμού και συγκεκριμένα του MATLAB, επομένως απαιτείται η γνώση στοιχείων προγραμματισμού, χωρίς, όμως, να παραβλέπει κανείς το στοιχείο της μηχανικής γνώσης.

Η θέση εργασίας είναι με τη μορφή του internship για 6 μήνες, με πιθανότητα σύναψης μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας σύμβασης αργότερα. Εννοείται ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η κατανόηση της λειτουργίας ενός ηλεκτρικού κινητήρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εάν κάνετε κλικ στο link της Πηγής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top