Νέα Ερευνητικά Εργαστήρια ΑΙ στη Βόρεια Αμερική από την LG

H LG Electronics είναι έτοιμη να καθορίσει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις τα επόμενα χρόνια με τη δημιουργία μιας μεγάλης νέας ερευνητικής παρουσίας του AI στη Βόρεια Αμερική σε συνεργασία με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και προσωπικότητες από start-ups.

Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί την έναρξη του νέου LG Electronics AI Research Lab στον Καναδά, την επέκταση του προσφάτως διευρυμένου LG Silicon Valley AI Lab στην Santa Clara της Καλιφόρνια. Υποστηρίζοντας το όραμα της LG για την Τεχνητή Νοημοσύνη ως το βασικό μηχανισμό της μελλοντικής ανάπτυξης, τα εργαστήρια της Βόρειας Αμερικής ενισχύουν περαιτέρω τις ερευνητικές δυνατότητες της LG, οι οποίες περιλαμβάνουν τα εργαστήρια της AI στη Νότια Κορέα, την Ινδία και τη Ρωσία.

Επιπλέον, η LG ξεκινά μια νέα ερευνητική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Toronto, το οποίο είναι αναγνωρισμένο παγκοσμίως για την τεχνογνωσία του στον τομέα της AI και την εξειδίκευση στη εκμάθηση μηχανικής, ιδιαίτερα στον τομέα της τεχνολογίας deep learning.

Οι πρώιμες υλοποιήσεις του AI στις συνδεδεμένες συσκευές σήμερα θέτουν το σκηνικό για τις έξυπνες πόλεις του μέλλοντος, τα έξυπνα σπίτια, τις έξυπνες επιχειρήσεις και τις έξυπνες συσκευές μέχρι και τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο της πενταετούς και εκατομμυρίων δολαρίων ερευνητικής συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Tορόντο, η LG θα στηριχτεί στην στρατηγική “Open Platform – Open Partnership – Open Connectivity” για την επέκταση του AI οικοσυστήματος. Το νέο εργαστήριο θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Τορόντο, οι οποίοι θα έχουν τώρα την ευκαιρία να συνεργαστούν με τις αναπτυσσόμενες ομάδες Έρευνας & Ανάπτυξης της LG στις Η.Π.Α και στον Καναδά. Συμπληρώνοντας αυτό το έργο, η LG σκοπεύει να συνεργαστεί και να επενδύσει σε νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις της Βόρειας Αμερικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *