Η Lamborghini παρουσίασε δύο ηλεκτρικά ποδήλατα σε συνεργασία με την Italtechnology

Η Lamborghini φημίζεται για τα εντυπωσιακά και πανάκριβα supercar που κατασκευάζει. Τώρα μπαίνει σε… ξένα χωράφια με στόχο να κερδίσει νέο κοινό.

Την Τρίτη 10/4 η ιταλική φίρμα παρουσίασε στο μουσείο της στη Sant’Agata, δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία κατασκευάζει για λογαριασμό της η Italtechnology, εταιρεία που ειδικεύεται πάνω στα ποδήλατα.

Lamborghini Electric Terzo Millennio: Αποκαλυπτήρια για το πλήρως ηλεκτρικό concept

Η γκάμα περιλαμβάνει προς το παρόν δύο μοντέλα, ένα για χρήση εκτός δρόμου και ένα για χρήση σε δρόμο που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την γρήγορη επιτάχυνση.

Lamborghini e-bike

Τα χρώματα των ποδηλάτων προέρχονται από το τμήμα Ad Personam της εταιρείας και είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στα supercars της Lamborghini.

Τα ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση online αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα από τον Μαϊο χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή τους.

Αυτά είναι τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα που φέρουν τα λογότυπα της Lamborghini, η οποία στο πλαίσιο του Motor Show της Γενεύης είχε παρουσιάσει ένα αγωνιστικό ποδήλατο τριάθλου χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση το οποίο κατασκεύασε για λογαριασμό της η Cervélo Cycles.

Cervelo P5X Lamborghini Edition

Το Cervelo P5X Lamborghini Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 αντίτυπα με την τιμή του να ξεπερνά τα 20.000 δολάρια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *