Close

Η καινοτόμα τεχνολογία ΑR της LG αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία

Η LG Electronics βασιζόμενη στο γεγονός, ότι τα οχήματα γίνονται ολοένα πιο «έξυπνα» και οι αυτοκινητοβιομηχανίες εστιάζουν όχι μόνο σε λύσεις hardware αλλά και software, για να κάνουν την εμπειρία στο δρόμο πιο βολική και ασφαλή, ενσωματώνει μια σειρά από βασικές τεχνολογίες στην προηγμένη λύση AR της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το Vehicle Sensor Fusion, αναλύει πληροφορίες από το Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), που συλλέγονται από την μπροστινή κάμερα του αυτοκινήτου, καθώς και data από χάρτες σε πραγματικό χρόνο από το GPS, για να παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες στην οθόνη IVI. Το πλαίσιο Human Machine Interface (HMI) βοηθά στην απόδοση οπτικών πληροφοριών (τρέχουσα ταχύτητα, σχετική θέση κοντινών οχημάτων και πεζών, ταχύτερη διαδρομή προς τον επιλεγμένο προορισμό), ενώ το Driving Data Prediction αντισταθμίζει την καθυστέρηση του αισθητήρα ενσωματώνοντας εικόνες της κάμερας του εξωτερικού περιβάλλοντος με data οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Η λύση AR της LG προσφέρεται στις αυτοκινητοβιομηχανίες ως ένα πακέτο, που περιλαμβάνει το SDK (software development kit), το UI (user interface) Composer και το Εργαλείο Προσομοίωσης, που όχι μόνο διευκολύνει την ενσωμάτωση στις πλατφόρμες software των οχημάτων, αλλά κάνει και εύκολη τη συντήρηση και τα σχετικά updates.

Επιπλέον, η εταιρεία Vehicle component Solutions (VS) της LG παράγει συστήματα πλοήγησης, πίνακες οργάνων, head-up οθόνες παρακολούθησης, λύσεις HMI και συστήματα IVI, μεταξύ άλλων. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στην εταιρεία να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της. Το AR είναι βασικός πυλώνας της ψηφιοποίησης της αυτοκινητοβιομηχανίας, που εξελίσσεται συνεχώς και η προσφορά της LG σε αυτόν τον χώρο είναι υψίστης σημασίας, αναβαθμίζοντας την οδηγική εμπειρία, κάνοντας -παράλληλα- τους δρόμους μας ασφαλέστερους για όλους.

Επιπλέον, η LG Electronics έχει επιταχύνει την εμπορευματοποίηση της λύσης software επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για οχήματα. Αυτό το προηγμένο software έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βοήθεια στους οδηγούς σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας τους να αξιολογούν με ακρίβεια τις συνθήκες οδήγησης, ώστε να μην πρέπει ποτέ να απομακρύνουν τα μάτια τους από τον δρόμο και να μένουν ασφαλείς, τόσο οι ίδιοι όσο και οι υπόλοιποι γύρω τους.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top