Το Hi-Tech EcoMobility Rally 2018 έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Το Hi-Tech Ecomobility Rally είναι ένας αγώνας Regularity και όχι ταχύτητας και θα πραγματοποιηθεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 με όλους τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Το Hi-Tech Ecomobility Rally εμφανίζεται τρίτο στο ημερολόγιο των Regularity E-Rallies που δημοσίευσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε και ξένους αγωνιζόμενους με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν εισάγονται στην Ελλάδα.

Το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα στεγάσει το επιτελείο της εκδήλωσης. Η διαμονή των αγωνιζομένων από το εξωτερικό ή από άλλες πόλεις της Ελλάδος θα γίνει στο ξενοδοχείο ABC, πλησίον του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 από το χώρο του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία του Λευκού Πύργου.

Περισσότερα στη σελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) www.heliev.gr

Το Hi-Tech Ecomobility Rally διοργανώνεται απο το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) με τη συνεργασία του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Hi-Tech EcoMobility Rally 2018 Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *