Close

H Toyota συνεργάζεται με την BYD για ένα προσιτό EV

H Toyota κάνει πράξη το όραμά της να γίνουν πιο προσιτά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται με την BYD. O σκοπός των δύο εταιρειών είναι να παρουσιαστεί ένα πραγματικά προσιτό ηλεκτρικό όχημα.

Ο στόχος της Toyota είναι να κάνει πραγματικότητα το ηλεκτρικό όχημα των 30.000 δολαρίων, το οποίο σίγουρα θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, ίσως και σε άλλες αγορές. Ο καρπός της συνεργασίας μεταξύ της Toyota και της BYD εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί εντός του επόμενου χρόνου. Η Toyota θεωρείται ότι έχει μείνει πίσω στο θέμα της ηλεκτροκίνησης, κυρίως λόγω της εντατικής της ενασχόλησης με τα οχήματα υδρογόνου και τις υβριδικές προτάσεις.

Η συνεργασία με την BYD αναμένεται να λειτουργήσει ως επιταχυντής της διαδικασίας αυτής, με γνώμονα μία πιο προσιτή ηλεκτροκίνηση. Άλλωστε, η Toyota έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι η αυτονομία το στοιχείο που πρέπει να μας ενδιαφέρει, αλλά η μαζική υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης από τους οδηγούς, εάν θέλει κανείς να αλλάξει την πορεία της κλιματικής αλλαγής.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχολιάστε
scroll to top