Πανελλήνιο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 300 σταθμούς

Τουλάχιστον 300 σταθμούς φόρτισης θα εγκατασταθούν την επόμενη διετή σε όλη την Ελλάδα από την εξειδικευμένη εταιρία FORTISIS και τον όμιλος της ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στην αγορά αυτοκινήτου ώστε να διατεθούν περισσότερα ηλεκτροκίνητα μοντέλα στη χώρα μας.

Πανελλήνιο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με 300 σημεία φόρτισης

Ιδιαίτερα θετικά αναμένεται επίσης να είναι τα αποτελέσματα του σχεδίου αυτού για τον οδικό τουρισμό και τους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης, που επισκέπτονται την Ελλάδα, αλλά και ευρύτερα για το περιβάλλον των πόλεων, που σήμερα στερούνται αντίστοιχων υποδομών και που επιβαρύνονται σημαντικά από τους ρύπους και το θόρυβο των συμβατικών οχημάτων.

Κάθε πόλη χρειάζεται θύρες USB στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Το δίκτυο FORTIZO αριθμεί σήμερα 21 σημεία επαναφόρτισης ημιταχείας (AC) και ταχείας (DC) φόρτισης, τα οποία είναι εγκατεστημένα κυρίως στην Αττική. Το FORTIZO παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ή διαχειριστές σταθμών αυτοκινήτων, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων, γραφείων, πρατηρίων καυσίμων κ.α. να εγκαταστήσουν και να εκμεταλλευτούν κάποιο σταθμό φόρτισης Η/Ο, πρωτοπορώντας με τη σειρά τους στην εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών τους, μέσω αξιοποίησης της ειδικής πλατφόρμας διαχείρισης σταθμών φόρτισης, αλλά και των λοιπών υπηρεσιών διασύνδεσης, προβολής, περιαγωγής, τιμολόγησης και παρακολούθησης των σταθμών, που παρέχει το Δίκτυο σε ιδιοκτήτες ή διαχειριστές σημείων επαναφόρτισης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *