Τα νέα Ford Mondeo, Galaxy και S-Max διατίθενται με το νέο σύστημα SYNC 3

Τα νέα Ford Mondeo, Galaxy και S-Max διατίθενται πλέον με το νέο σύστημα SYNC 3. Οι κάτοχοι των μοντέλων αυτών μπορούν να απολαμβάνουν μειωμένο κόστος χρήσης χάρη στο το νέο λογισμικό ελέγχου των κινητήρων 2.0L TDCi που τους χαρίζει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές CO2 κατά 7%.

Το σύστημα SYNC 3 προσφέρει πιο γρήγορες επιδόσεις, απλοποιημένες εντολές και υποστηρίζει πέντε νέες γλώσσες (ελληνικά ακόμα όχι). Με το πάτημα ενός κουμπιού και λέγοντας λέγοντας “I need a coffee,” “I need petrol,” και “I need to park,” ο οδηγός βρίσκει αμέσως τα κοντινότερα σημεία ενδιαφέροντος και άλλα όπως ξενοδοχεία και αεροδρόμια.

Ford Sync 3 interior

Το SYNC 3 διαθέτει οθόνη αφής 3 ιντσών με λειτουργίες pinch και swipe. Οι κάτοχοι iPhone μπορούν να ενεργοποιήσουν το Apple CarPlay ενώ οι κάτοχοι Android, την επιλογή Android Auto συνδέοντας τις συσκευές τους με το αυτοκίνητο. Το λογισμικό του SYNC 3 αναβαθμίζεται μέσω Wi-Fi.

Το SYNC 3 προσφέρει επίσης τη λειτουργία SYNC AppLink που επιτρέπει την ενεργοποίηση με απλές φωνητικές εντολές μιας σειράς εφαρμογών για smartphone που για πρώτη φορά τώρα περιλαμβάνει:
MyBoxMan: «Συνεργατική» εφαρμογή μεταφοράς πακέτων
HearMeOut: Κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε τη φωνή σας και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν
AccuWeather: Εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για τις τελευταίες καιρικές συνθήκες
Cadena SER: Επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε προγράμματα του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER
Los 40 Principales: Ραδιοφωνικό δίκτυο μουσικής

Η επιλογή του συστήματος SYNC 3 θα λανσαριστεί και στο νέο Ford Edge SUV.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *