Το όραμα της Ford στην έκθεση MWC 2017

Η Ford Θα Μοιραστεί το Όραμά της για την Πόλη του Αύριο και θα Αποκαλύψει νέα Τεχνολογία Συνδεσιμότητας στην έκθεση MWC 2017. Ο Ken Washington, vice president, Research & Advanced Engineering, Ford Motor Company θα περιγράψει το όραμα της Ford για την “Πόλη του Αύριο”.

MWC 2017 logo

Η Jessica Robinson, director, City Solutions, Ford Smart Mobility θα συζητήσουν το θέμα με την Jane Rygaard, από τη Nokia, και τον Καθηγητή Esteve Amirall, από το ESADE Business School

O Don Butler, executive director, Ford Connected Vehicle & Services θα ανταλλάξουν απόψεις για “Το Συνδεδεμένο Αυτοκίνητο στην Πόλη του Αύριο” με τον Phil Skipper από τη Vodafone.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας (MWC) που διεξάγεται στη Βαρκελώνη επέλεξε η Ford για να μοιραστεί το όραμά της σχετικά με τις πόλεις του μέλλοντος και να αποκαλύψει μία νέα τεχνολογία συνδεσιμότητας.

Ο Ken Washington, vice president, Research & Advanced Engineering, Ford Motor Company θα περιγράψει το όραμα της εταιρείας για την “Πόλη του Αύριο” στις 09:30 CET, 27 Φεβρουαρίου στο περίπτερο της Ford, Hall 3, stand 3D21.

MWC 2017: Το Autonomous πάει Βαρκελώνη

Η Jessica Robinson, director, City Solutions, Ford Smart Mobility, στη συνέχεια, στις 09:50 CET θα ηγηθεί συζήτησης με θέμα τον τρόπο με τον οποίο επιχειρήσεις και πόλεις μπορούν να συνεργαστούν για την ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει η Jane Rygaard, υπεύθυνη μάρκετινγκ, Advanced Mobile Solutions, στη Nokia, και ο Καθηγητής Esteve Amirall από το ESADE Business School, Βαρκελώνη. Η ειδικός στις νεοφυείς επιχειρήσεις (Start-up) Bindi Karia θα είναι συντονίστρια.

Ο Don Butler, executive director, Connected Vehicle & Services, θα μιλήσει αργότερα για “Το Συνδεδεμένο Αυτοκίνητο στην Πόλη του Αύριο” στις 13:00 CET με τον Phil Skipper, υπεύθυνο επιχειρηματικής ανάπτυξης, Internet of Things, στη Vodafone.

Στις 28 Φεβρουαρίου, ο Scott Lyons, business & partner development, Connected Vehicle & Services, Ford Ευρώπης, θα μιλήσει σε συζήτηση με θέμα “Το Μέλλον της Μετακίνησης” στις 15:00 CET στο Hall M8. Και στις 10:00 CET, την 1η Μαρτίου, στο περίπτερο της Ford, ο Steven Armstrong, chief operating officer, Ford Ευρώπης, θα αναπτύξει το θέμα “Reinventing an Icon: Learning about Disruption from Start-ups” με τον Jens Baron, product manager, Waze, εστιάζοντας στο ρόλο των start-ups στη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα με την ηλεκτρική πλατφόρμα Carr-E, να δουν το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό τρίκυκλο TriCiti και να γνωρίσουν μία φουτουριστική φιλοσοφία μετακίνησης μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *