Αγγλία: Εκθεσιακός χώρος ηλεκτρικών οχημάτων διαφορετικών εταιρειών

Τις πύλες του άνοιξε ο πρώτος εκθεσιακός χώρος ηλεκτρικών οχημάτων διαφορετικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Κέντρο Εμπειρίας Ηλεκτρικών Οχημάτων (Electric Vehicle Experience Centre) στο Milton Keynes.

Σε αυτό που διαφέρει ο συγκεκριμένος εκθεσιακός χώρος είναι ότι δεν έχει άμεσες πωλήσεις και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να εκπαιδεύσει, να πληροφορήσει, να δώσει συμβουλές στους επισκέπτες αλλά και να κανονίσουν δοκιμές σε ένα χαλαρό περιβάλλον όπου δεν υπάρχει πίεση για πωλήσεις.

Ο εκθεσιακός χώρος λειτουργεί από την Chargemaster, πάροχο υποδομής φόρτισης. Στον εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται διάφορα πλήρως ηλεκτρικά και υβριδικά ηλεκτρικά κάτω από μία στέγη.

EV Experience Centre

Το Electric Vehicle Experience Centre αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οδηγούς που θέλουν να σταματήσουν και να δουν κάποια μοντέλα από κοντά, όλα μαζεμένα σε ένα σημείο χωρίς να νιώθουν την πίεση του πωλητή.

Αρχικά στον εκθεσιακό χώρο θα υπάρχουν μοντέλα των BMW i, Kia, Mitsubishi, Nissan, Renault και Volkswagen.

Εκτός από τα ηλεκτρικά οχήματα, οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν που μπορούν να βρουν σταθμούς φόρτισης, δωρεάν πάρκινγκ για ηλεκτρικά οχήματα και χρηματοδοτήσεις για οικιακή και επιχειρηματική φόρτιση.

EV Experience Centre gurus

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός 7 μέρες την εβδομάδα και οι επισκέπτες θα μπορούν να μιλήσουν με 11 γκουρού των ηλεκτρικών οχημάτων για να μάθουν περισσότερα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *