Εταιρεία παροχής υπηρεσιών μηχανολογίας επεκτείνεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης

Μία εταιρεία στη Γερμανία, που παρέχει υπηρεσίες μηχανολογίας, η Valmet Automotive, ανακοίνωσε την επέκτασή της στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης.

Η Valmet Automotive έχει έδρα στη Φινλανδία, αλλά εδώ και πολλά χρόνια και στη Γερμανία, παρέχοντας υπηρεσίες μηχανολογίας στους πελάτες της. Ωστόσο, φαίνεται ότι την κέρδισε η ηλεκτροκίνηση, ώστε οι άνθρωποι της φίρμας να σκεφτούν καλά για να κάνουν ένα μεγάλο βήμα.

Αυτό είναι να παράγουν ηλεκτρικά οχήματα για την πόλη, με τη φίρμα να ανακοινώνει την επέκταση των εγκαταστάσεών της στο Χέλμσταντ της Βυρτεμβέργης, προκειμένου να εξυπηρετηθεί αυτός ο σκοπός.

«Η κατασκευή πρωτότυπων και μικρής κατηγορίας οχημάτων είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς πυλώνες της Valmet Automotive. Μέχρι τώρα αυτά τα οχήματα έχουν κατασκευαστεί κυρίως στο Bad Friedrichshall εκ μέρους των πελατών.

Η απόφαση λήφθηκε το 2019 για να επεκταθούμε στην παραγωγή πρωτότυπων και μικρών κατηγοριών στο Χέλμσταντ. Είναι μέρος της στρατηγικής του Valmet Automotive Group να προσηλωθεί στην ηλεκτρική μετακίνηση.

Θα εφαρμοστούν νέες λύσεις για την αστική μετακίνηση στην τοποθεσία κοντά Χέιλμπορν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δελτίο Τύπου της Valmet.

Από εκεί και πέρα, τονίζεται πως το μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει από start-up εταιρείες, που μπαίνουν στην αγορά με καινοτόμα προϊόντα.

Τέλος, να σημειωθεί πως το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Valmet θα βγει στην παραγωγή μέσα στο 2021.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *