Η MY Renault app συνδέει τον ιδιοκτήτη απευθείας με το όχημα

Μια νέα έκδοση της εφαρμογής MY Renault Application διαθέτει πλέον η Renault, η οποία θα δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέεται κατευθείαν με το όχημα, μέσω smartphone.

Η νέα εφαρμογή MY Renault είναι συμβατή με τα συστήματα R-LINK, R-LINK Evolution και R-LINK 2.

Πλέον, η νέα εφαρμογή, εισάγει τρεις λειτουργίες διασύνδεσης:

  • Διασυνδεμένη πλοήγηση: Ο χρήστης μπορεί να ορίσει την πλοήγηση από το smartphone, το οποίο θα στείλει τα δεδομένα στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Εν συνεχεία ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει την πλοήγησή του σαν πεζός, από εκεί που πάρκαρε και φυσικά η εφαρμογή θα αναλάβει να τον «επιστρέψει»εκεί που πάρκαρε.
  • Πρόσβαση σε απομακρυσμένη πληροφορία: Ο χρήστης μπορεί να δει βασικά στοιχεία για το όχημά του όπως το επίπεδο της μπαταρίας του, η πίεση των ελαστικών, η μέση κατανάλωση κλπ, απευθείας από το smartphone του. Επίσης, μπορεί να ορίσει ειδοποιήσεις για παράδειγμα σχετικά με το επίπεδο της μπαταρίας.
  • Υπηρεσίες Renault: Ο χρήστης μπορεί να ορίσει το πρόγραμμα συντήρησης και να επιλέξει το προτιμητέο συνεργείο απευθείας από το πρόγραμμα, ενώ σε περίπτωση ανάγκης, η εφαρμογή μπορεί να τον οδηγήσει στο κοντινότερο συνεργείο.

Η νέα εφαρμογή θα ξεκινήσει το Φθινόπωρο από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία και σταδιακά θα επεκταθεί σε άλλες χώρες με νεότερα αλλά και παλαιότερα μοντέλα.

Πηγή