Διαλυμένο ηλεκρικό Tesla Model 3 Performance οδηγείται κανονικά και πωλείται (video)

Ο ιδιοκτήτης ενός διαλυμένου Tesla Model 3 Performance δείχνει ότι οδηγείται κανονικά, ενώ το πουλάει στο διαδίκτυο.

Γίνεται να διαλύσεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτό να εξακολουθεί να λειτουργεί; Μάλλον γίνεται, αν δούμε το βίντεο, στο οποίο ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model 3 Performance έχει φτάσει το όχημά του σε σημείο που κυριολεκτικά δεν έχει μείνει τίποτα.

Το πώς κατάφερε να το φέρει σε τέτοια κατάσταση είναι άγνωστο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο ίδιος μας δείχνει πως μπορεί κάποιος να το οδηγήσει κανονικά.

Όπως λέει, είναι καλή η βάση για κάποιο πρότζεκτ, δηλαδή για να γίνει η απαραίτητη δουλειά πάνω σε αυτή, ενώ τονίζει ότι φορτίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, το καλύτερο είναι πως το πουλάει στο eBay, όπου έχει βάλει και ρήτρα για την πώλησή του.

Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει δείξει πρόθυμος να δώσει τα χρήματα, τα οποία ζητάει ο ιδιοκτήτης, με τη μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής να είναι στα 11000 δολάρια (10058 ευρώ), τη στιγμή που αυτός επιθυμεί να δοθεί το ποσό των 15000 δολαρίων (13716 ευρώ).

Ακόμα απέχει 4000 δολάρια από τον στόχο του και μένει να δούμε αν θα επιτευχθεί για να πωληθεί το συγκεκριμένο Model 3 Performance.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *