LLMs.txt Δείτε το Polestar 1 να πιάνει τα 200 km/h στους -25 βαθμούς Κελσίου
Close

Δείτε το Polestar 1 να πιάνει τα 200 km/h στους -25 βαθμούς Κελσίου

Δριμύτερο «επανέρχεται» το Polestar 1, ύστερα από μερικούς μήνες απουσίας. Η Polestar, η μονάδα ηλεκτροκίνησης των Volvo και Geely παρουσίασε το πρωτότυπο για το υβριδικό σπορ κουπέ της 600 ίππων τον Οκτώβριο, το Polestar 1. Έκτοτε όμως δεν ακούγαμε πολλά για το Polestar 1.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η εταιρεία δοκίμαζε το Polestar 1 στις ακραίες συνθήκες της Βόρειας Σουηδίας, σε θερμοκρασίες που φτάνουν και τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο προηγμένο σύστημα ελέγχου κατανομής ροπής της εταιρείας. Οι παγωμένες συνθήκες της Βόρειας Σουηδίας αποτέλεσαν τέλειο μέρος για να δοκιμαστούν τα κρατήματα του Polestar 1 σε ακραίες συνθήκες.

Ο Thomas Ingenlath, CEO της Polestar ανέφερε ότι οι οδηγοί που πραγματοποίησαν τις δοκιμές ενθουσιάστηκαν με τον έλεγχο κατανομής ροπής και για τον λόγο αυτό η εταιρεία είναι σίγουρη ότι το εν λόγω σύστημα ενισχύει την απόκριση και την ακρίβεια του Polestar 1. Ο Ingenlath πρόσθεσε ότι οι δοκιμές του πρωτοτύπου θα συνεχιστούν στη διάρκεια του έτους.

Προς το παρόν, οι συγκεκριμένες δοκιμές, αποτελούν τις τελευταίες πριν το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας που ξεκινά στις 26 Απριλίου.

Πηγή

What can I find on Autonomous.gr?

Autonomous.gr offers comprehensive information coverage with regular updates, detailed analysis, and valuable content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our information content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Autonomous.gr for information?

Autonomous.gr is committed to providing reliable, well-researched information content from experienced contributors and trusted sources.

Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
Content written by Λαΐδα Λιμνιάτη Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute. • Autonomous.gr
Reviewed by Autonomous.gr Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Autonomous.gr." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous.gr
  2. Google. (2024). "Search results for Autonomous.gr." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Autonomous.gr
  3. YouTube. (2024). "Video content about Autonomous.gr." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Autonomous.gr
scroll to top