Δείτε το εσωτερικό του ηλεκτρικού Audi e-tron quattro

Η Audi μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του ηλεκτρικού Audi e-tron quattro. Η εταιρεία καθυστέρησε το λανσάρισμα του ηλεκτρικού SUV ύστερα από τη σύλληψη του CEO της σχετικά με το σκάνδαλο Dieselgate.

Η Audi παρουσίασε στο κοινό στο Royal Danish Playhouse στην Κοπεγχάγη της Δανίας το εσωτερικό του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV που αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος του έτους.

audi e tron quattro

H Audi δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ηχοσύστημα του e-tron quattro αναφέροντας: «Όπως σε έναν συναυλιακό χώρο, το ηλεκτρικό SUV προσφέρει μια καθαρή εμπειρία ήχου, ‘κακομαθαίνοντας ‘τον οδηγό και τους επιβάτες σαν επιλογή με τον τρισδιάστατο ήχο του ηχοσυστήματος Bang & Olufsen Premium. Το εν λόγω σύστημα αναπαράγει τη μουσική ακριβώς όπως ηχογραφήθηκε χωρίς κανένα τεχνητό εφέ. Όλα αυτά χάρη στα 16 ηχεία και τον ενισχυτή με ισχύ 705 watts».

audi e tron quattro

audi e tron quattro

Το e-tron quattro είναι θα εξοπλισμένο με μπαταρία 95 kWh, τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες με συνολική ισχύ στα 320 kW. Επίσης έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέχρι 150 kW.

Η Audi δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει καμία από τις τεχνικές προδιαγραφές του οχήματος αλλά αναμένεται να είναι γρήγορο με εξαιρετική ροπή λόγω των τριών ανεξάρτητων κινητήρων του. Η εταιρεία επίσης έχει επιδείξει τη δυνατότητα ρυμούλκησης που έχει το όχημα ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής καμερών αντί για καθρέπτες.

audi e tron quattro

Όσο για την τιμή του, η Audi έχει αναφέρει ότι θα ξεκινά από 80.000 ευρώ στη Γερμανία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *