Σε αυτό το αυτοκίνητο μπορείς να παίξεις videogames με το τιμόνι

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ψάχνουν τρόπους να ξεχωρίσουν, να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και η αλήθεια είναι ότι κάποιες τα καταφέρνουν πολύ καλά. Στο Shanghai Auto Show που είναι ο παράδεισος της ηλεκτροκίνησης και των νέων τεχνολογιών που εφαρμόζονται ή θα εφαρμοστούν στο εγγύς μέλλον.

Chery Tiggo Sport Coupe Videogames

Η Chery παρουσιάζει το δικό της concept το οποίο ονομάζει Tiggo Sport Coupe. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν, οπότε δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό όχημα ή για υβριδική κινητήρια μονάδα που συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα-ες.

Chery Tiggo Sport Coupe Videogames

Με δυναμική εμφάνιση, λεπτές καμπύλες και σπορ χαρακτηριστικά, το crossover της Chery κερδίζει τις εντυπώσεις. Στο εσωτερικό συναντάμε καθίσματα τύπου μπάκετ τόσο εμπρός όσο και πίσω τα οποία δείχνουν αρκετά άνετα, ενώ το σαλόνι φαίνεται αρκετά ευρύχωρο.

Στη μεγάλη κεντρική κονσόλα δεσπόζουν δύο ψηφιακές οθόνες, μέσω των οποίων ο οδηγός ελέγχει το όχημα.

chery-tiggo-sport-coupe-video-games-4

Το Tiggo Sport Coupe είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτόνομης οδήγησης με την εταιρεία ωστόσο να μην προχωρά σε λεπτομέρειες σχετικά με το επίπεδο που μπορούν να υποστηρίξουν.
Ωστόσο, λανσάρει μια καινοτομία που σίγουρα θα λατρέψουν οι gamers, καθώς όταν ενεργοποιηθεί το σύστημα αυτόνομης οδήγησης, o οδηγός θα μπορεί να παίζει videogames, χρησιμοποιώντας ως χειριστήριο το ίδιο το τιμόνι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *