Η Byton ξεκινά τις δοκιμές του M-Byte concept

Σύντομα η Byton αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές του ηλεκτρικού της crossover, του M-Byte concept που παρουσίασε στη CES 2018.

Η κινέζικη startup σκοπεύει να ξεκινήσει τις δοκιμές ενός πρωτότυπου που θα βγει στην παραγωγή σε κρύες καιρικές συνθήκες. Στα σχέδιά της είναι να κατασκευάσει 100 ακόμη πρωτότυπα μέχρι το τέλος του έτους και να τα αποστείλει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το TheDrive που επικαλείται το TechCrunch, παρόλο που η Byton έχει κέντρο έρευνας στην Καλιφόρνια, τα οχήματα θα παραδοθούν στην Aurora Innovation, η οποία συνεργάζεται με την Byton για τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Όλα δείχνουν όμως ότι η εν λόγω τεχνολογία δεν θα βρίσκεται όταν ξεκινήσει η παραγωγή του M-Byte.

Η Aurora επίσης έχει συνεργασίες για παροχή τεχνολογίας με τις Hyundai και Volkswagen.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην παρουσίαση του M-Byte, η Byton ανέφερε ότι θα έρχεται με ισχύ 272 ίππων και αυτονομία 400 χιλιομέτρων. Παρόλο που οι επιδόσεις του δεν φτάνουν αυτές των Tesla Model X και Faraday Future FF 91, η τιμή του αναμένεται να είναι χαμηλότερη, ξεκινώντας από 45.000 δολάρια.

Στο εσωτερικό του concept υπήρχαν οθόνες ακόμη και στο τιμόνι. Το σύστημα infotainment χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου και τεχνολογία cloud.

Η Byton θα ξεκινήσει τη διανομή του M-Byte μέχρι το τέλος του 2019 και μέχρι τα μέσα του 2020 ευελπιστεί να ξεκινήσει τις διανομές στις ΗΠΑ.

Το M-Byte crossover, αναμένεται να ακολουθήσει το K-Byte sedan.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *