Η BΜW επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Formula E

Την επέκταση της συνεργασία της με το πρωτάθλημα της Formula E ανακοίνωσε η BMW, η οποία αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη Οχημάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, η Γερμανική εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους δεσμούς της με τους αγώνες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ στο BMW Wan Chai. Να σημειωθεί ότι η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό η BMW επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της να παρέχει στόλο οχημάτων στην Formula E, ανάμεσα στα οποία και τα ιατρικά BMW i3s και το φουτουριστικό BMW i8, το οποίο αποτελεί το περιβόητο Qualcomm Safety Car. Το Qualcomm Safety Car BMW i8 αποτελεί το κορυφαίο στον στόλο της BMW στη Formula E και έχει υποστεί αρκετές τροποποιήσεις ενώ μπορεί να φορτιστεί και επαγωγικά (ασύρματα).

Ο Alejandro Agag, Ιδρυτής και CEO της Formula E ανέφερε: «Είναι φανταστικά νέα ότι η BMW επεκτείνει τη δέσμευσή της ως επίσημος συνεργάτης οχημάτων της Formula E. Ακόμη κι όταν η Formula E ήταν απλά μια ιδέα και δεν υπήρχε, είχαμε τη BMW σα συνεργάτη και σα συνεργάτη που πίστευε σε αυτό το πρότζεκτ από την αρχή. Αποτελεί μια θρυλική εταιρεία στον κόσμο των σπορ και της βιομηχανίας αυτοκινήτων και σύντομα θα την έχουμε και στο pitlane να προσπαθεί να κερδίσει. Για αυτό, μπορώ μόνο να την καλωσορίσω στο pitlane και να την καλωσορίσω ξανά σα δυνατό συνεργάτη της Formula E».

Ο Jorg Reimann, Αντιπρόεδρος της BMW Brand Experience δήλωσε: «Ήταν σχεδόν το λογικό βήμα να εμπλακούμε με τη Formula E το 2014 και είναι το ίδιο λογικό να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια. Η Formula E είναι νέο καινοτομικό έδαφος όσον αφορά στα motosports, όπως και η BMW i, η οποία αποτελεί καινοτομία για τις μετακινήσεις του μέλλοντος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να δούμε το BMW i3s σε αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για το πιο σπορ BMW i3 που έχει υπάρξει ποτέ. Το μοντέλο αυτό επιδεικνύει ξεκάθαρα πως η BMW συνδυάζει την οδηγική απόλαυση με χαρακτηριστικά τα οποία διαρκώς κατευθύνονται προς τη βιωσιμότητα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *