Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ανταποκρίνονται στις οδηγίες για τα αυτόνομα οχήματα στην Αμερική

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες που εξέδωσε το Υπουργείου Μεταφορών της Αμερικής σχετικά με τους κανόνες που θα πρέπει να διέπουν την κυκλοφορία των αυτόνομων οχημάτων στους δημόσιους δρόμους της χώρας.

Επί του παρόντος, οι αυτοκινητοβιομηχανίες αυτο-πιστοποιούν τα αυτόνομα οχήματά τους σχετικά με την ασφάλεια που παρέχουν. Η Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας (N.H.T.S.A.) αναμένεται να αποκτήσει μεγαλύτερες εξουσίες σχετικά με τη χρήση των autonomous cars στην Αμερικής θα ελέγχει και σε αυτό τον τομέα τους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Ακολουθούν οι πρώτες αντιδράσεις κάποιων από τις αυτοκινητοβιομηχανίες

nuTonomy Mitsubishi interior

General Motors (GM)
Η General Motors στηρίζει τις προσπάθειες για την επιτάχυνση της ταχύτητας με την οποία η τεχνολογία των αυτόνομων οχημάτων θα έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει θεαματικά την ασφάλεια στους δρόμους και αυξήσει τις επιλογές μετακίνησης.

Ford
Η Ford εκτιμά τις προσπάθειες που προωθούν το μέλλον της μετακίνησης. Η καθοδήγηση θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της βάσης για ένα εθνικό πλαίσιο που επιτρέπει την ασφαλή ανάπτυξη των αυτόνομων οχημάτων. Η τεχνολιγία αυτή θα βελτιώσει την ασφάλεια στους δρόμους και θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στις αστικές περιοχές.

ΗΠΑ: Οι 15 κανόνες για την ασφάλεια των αυτόνομων οχημάτων

Toyota
Η Toyota χαιρετίζει τα σχέδια της που θα επιτρέψουν στις αυτοκινητοβιομηχανίες να φέρουν την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης με ασφάλεια στην αγορά. Στις οδηγίες υπάρχουν έννοιες που θα πρπεπει να αναλυθούν πιο προσεκτικά μέχρι να οριστικοποιηθεί το πλαίσιο κανόνων που θα είναι το καλύτερο για τους καταναλωτές και την ασφάλειά τους.

Honda
Η Honda Αμερικής καλωσορίζει τα σχέδια για καθοδήγηση όσον αφορά τη χρήση διασυνδεδεμένων και αυτόνομων οχημάτων. Η εξέταση της παρούσας καθοδήγησης θα βοηθήσει στην αποφυγή διαφορετικών κανονισμών και θα βοηθήσει τους κατασκευαστές να συνεχίσουν να αναπτύσσουν ραγδαία τον συγκεκριμένο τομέα. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα φέρει τις τεχνολογίες ασφάλειας πιο γρήγορα στους καταναλωτές.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *