Δεινόσαυρος σε αυτόνομο όχημα της Audi [Διαφημιστικό spot]

Η Audi είναι σίγουρη ότι όλοι είναι έτοιμοι για τα αυτόνομα οχήματα, ακόμα και ένας δεινόσαυρος. Σε διαφημιστικό spot που ανέβηκε στο YouTube παρουσιάζει έναν τυραννόσαυρο να βρίσκει νέο νόημα στη ζωή του όταν συναντάει ένα Audi RS 7 concept ξεκινώντας τις βόλτες στους δρόμους της πόλης, χωρίς να κρατάει το τιμόνι.

Έχετε σκεφτεί ότι είναι πιθανό να μην οδηγείτε εσείς το επόμενο αυτοκίνητο που θα αγοράσετε; Ίσως να μην χρειάζετε να έχετε τα χέρια σας στο τιμόνι και τα πόδια σας στα πεντάλ αν αυτό προσφέρει λειτουργίες αυτόνομης και ημι-αυτόνομης οδήγησης.

audi the comeback dinosaur

21 εκ. αυτόνομα οχήματα στους δρόμους το 2035

Ο T-Rex έχει απογοητευτεί από την καθημερινότητα της ζωής του και ένα πρωί εκεί που περπατάει στο δρόμο χωρίς να του δίνει κανείς σημασία, πέφτει πάνω σε ένα RS 7 concept με τεχνολογίες Piloted Driving της Audi και τότε όλα αλλάζουν.

audi rs 7 concept piloted driving

Το νέο διαφημιστικό spot της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θέλει να αναδείξει τον ενθουσιασμό και την ευκολία που ετοιμάζονται να φέρουν στο κοινό οι προσπάθειες της εταιρείας – αλλά και των υπόλοιπων ανταγωνιστών να προσθέσουμε εμείς – όταν θα διατεθούν τα πρώτα αυτόνομα οχήματα. Απολαύστε το!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *