Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για το πρωτότυπο Hyundai 45

Η κορεάτικη φίρμα θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Φρανκφούρτης ένα εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο concept, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά της σχέδια.

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου), η Hyundai θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος, με την υπογραφή του «Style Set Free».

Η Hyundai προβλέπει ότι τα οχήματα του μέλλοντος θα προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους μεγαλύτερη ελευθερία και προσαρμόζει αντίστοιχα την σχεδίαση των νέων μοντέλων τους.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της κορεάτικης φίρμας θεωρούν ότι οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων θα είναι πιο προσαρμόσιμοι και κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, ανάλογα με τα γούστα των υποψήφιων αγοραστών.

Έτσι λοιπόν στην Έκθεση της Φρανκφούρτης η Hyundai θα αποκαλύψει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο 45 Concept Car, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, ενώ θα λειτουργήσει και ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της κορεάτικης εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *