ΑΚΟ Trike: Ηλεκτρικό τρίκυκλο με αυτονομία 300 χιλιόμετρα από τη Λιθουανία (video)
Close

ΑΚΟ Trike: Ηλεκτρικό τρίκυκλο με αυτονομία 300 χιλιόμετρα από τη Λιθουανία (video)

Η λιθουανική AKO ξεκίνησε να προωθεί το ηλεκτρικό τρίκυλο Trike, που θα έχει αυτονομία 300 χιλιόμετρα.

Μία νέα πρόταση έρχεται να προστεθεί στο σκηνικό της ηλεκτροκίνησης. Αυτή αφορά την startup εταιρεία ΑΚΟ, η οποία έχει έδρα στο Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, όπου επιμελείται την κατασκευή μοτοσικλετών και scooter.

Το Trike, λοιπόν, αποτελεί το όχημα, με το οποίο θα κάνει το πρώτο βήμα στα ηλεκτροκίνητα. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο, που θα εξοπλίζεται με μία μπαταρία χωρητικότητας 24 kWh, ώστε να έχει αυτονομία για 300 χιλιόμετρα, ενώ η ισχύς του κινητήρα του θα αγγίζει τους 268 ίππους.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι ξεκάθαρο τι βελτιώσεις έχουν γίνει στο πρωτότυπο, το οποίο βρισκόταν σε στάδιο εξέλιξης για πέντε χρόνια, αν και οι φωτογραφίες δείχνουν έναν πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό. Μάλιστα, για τις ανάγκες της εξέλιξης της πλατφόρμας, που θα χρησιμοποιηθεί στο Trike, η ΑΚΟ έχει δύο πρωτότυπα.

Πλέον, η εν λόγω φίρμα έχει στόχο να κυκλοφορήσει σύντομα το ηλεκτρικό της τρίκυκλο, καθώς ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες. Τέλος, η τιμή του έχει οριστεί στις 24000 ευρώ, ενώ απαιτείται προκαταβολή 100 ευρώ για να γίνει η προπαραγγελία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top