Αυτόνομη οδήγηση

Ποδηλάτης συγκρούστηκε με αυτόνομο όχημα

Ποδηλάτης τραυματίστηκε ελαφρά όταν χτύπησε στο πίσω μέρος αυτόνομου οχήματος το οποίο σταμάτησε απότομα κοντά σε διασταύρωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Το όχημα ήταν ένα Chevrolet Bolt EV με εγκατεστημένο αυτόνομο σύστημα οδήγησης και πραγματοποιούσε δοκιμές στους δημόσιους δρόμους.

Διαφήμιση

Το όχημα σταμάτησε απότομα όταν ένα άλλο συμβατικό όχημα άρχισε να κινείται προς την λωρίδα κυκλοφορίας του. Ο ποδηλάτης που το χτύπησε από πίσω δεν τραυματίστηκε σοβαρά και έφυγε με ένα απλό τραύμα στο γόνατό του.

Πηγή

Συντάκτης Κώστας Βλαχάκης

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ενώ ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη
Διαφήμιση

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *