Ηλεκτρικά

Nέο teaser για το Acura RSX ενόψει του ντεμπούτου του στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι

Η Acura έδωσε για πρώτη φορά μια μικρή γεύση από το RSX τον Ιανουάριο, δείχνοντας το με έντονο καμουφλάζ και τώρα επιστρέφει με μια ακόμη εικόνα teaser χωρίς κανένα καμουφλάζ, αφήνοντάς μας να δούμε αποκλειστικά το μπροστινό μέρος του.

Το «πρωτότυπο EV» του RSX θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι, η οποία έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται στις 17 Αυγούστου.

Διαφήμιση

Το RSX είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η Honda, ενώ θα χρησιμοποιεί και το Asimo OS, το οποίο έχει αναπτύξει η Honda.

Το RSX είναι ένα premium SUV για το οποίο δε γνωρίζουμε τίποτα μέχρι στιγμής και θα περιμένουμε για να μάθουμε τις προδιαγραφές του.

Πηγή: insideevs.com

Συντάκτης Αντώνης Γιαγδζόγλου

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη
Διαφήμιση

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *