Close

Tesla Model S Plaid: Με νέο track package δίνει τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα

Η Tesla λανσάρει ένα νέο track package για το Model S Plaid, το οποίο θα επιτρέψει την αρχικά υποσχεθείσα απίστευτη μέγιστη ταχύτητα.

Όταν η αυτοκινητοβιομηχανία πρωτοπαρουσίασε το Model S Plaid, το νέο ηλεκτρικό της όχημα κορυφαίων επιδόσεων, υποσχέθηκε τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα. Ωστόσο, όταν παραδόθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, το όχημα είχε τελική ταχύτητα «μόνο» 262 χλμ/ώρα.

Πέρυσι, η Tesla κυκλοφόρησε ένα νέο “Track Mode” για το Model S Plaid που ώθησε την τελική ταχύτητα στα 282 χλμ/ώρα.

Τα φρένα ήταν ο περιοριστικός παράγοντας. Η Tesla δεν ήθελε να ξεκλειδώσει υψηλότερες τελικές ταχύτητες χωρίς το ηλεκτρικό supercar να έχει μεγαλύτερα φρένα, ικανά να το επιβραδύνουν μετά την επίτευξη αυτής της νέας τελικής ταχύτητας.

Η Tesla άρχισε, λοιπόν, να προσφέρει την αναβάθμιση των φρένων με ένα κιτ κεραμικού άνθρακα για 20.000 $ πέρυσι, αλλά δεν έχει ακόμη εγκαταστήσει τα νέα φρένα στο Model S Plaid.

Στο νέο teaser, στο οποίο αποκρύπτεται το εξωτερικό του οχήματος, παρουσιάζεται ένα “Model S Plaid track package” με την τελική ταχύτητα των 322 χλμ/ώρα.

Η Tesla έχει πλέον το πακέτο διαθέσιμο στο Διαδίκτυο για 6.000 $ και πρόκειται για νέα φρένα και ελαστικά απόδοσης για τα νέα φρένα.

2 x 20X10J, ζάντες Zero-G με ελαστικά Goodyear Supercar 3R 285/35R20 (μπροστά)
2 x 20X11J, ζάντες Zero-G με ελαστικά Goodyear Supercar 3R 305/30R20 (πίσω)
TPMS, κεντρικά καπάκια Zero-G, βαλβίδες παξιμαδιών ελαστικών και καλύμματα παξιμαδιών

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top