Close

Ford F-150 Lightning: Έρχεται στην Ευρώπη

Η ζήτηση για το Ford F-150 Lightning εκτός της αμερικανικής αγοράς φαίνεται πως είναι μεγάλη αφού η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν και άλλοι το ηλεκτρικό φορτηγό.

Η εταιρεία ξεκινά από την Ευρώπη, και συγκεκριμένα από τη Νορβηγία, όπου θα κάνει διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό το πλήρως ηλεκτρικό όχημα.

Υπάρχουν δύο μοντέλα F-150 Lightning και τα δύο έχουν αρκετή ισχύ – 426 ίπποι και 563 ίπποι.

Η εταιρεία αγωνίζεται να συμβαδίσει με τις παραγγελίες που εισρέουν και τριπλασιάζει την παραγωγή του F-150 Lightning. Προσθέτοντας και την αγορά της Νορβηγίας σίγουρα θα χρειαστεί να αυξήσει περαιτέρω.

Η Ford δεν διευκρίνισε πόσα ακριβώς θα είναι διαθέσιμα, αλλά η μόνη επένδυση που θα κυκλοφορήσει είναι το Lariat Launch Edition. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το επόμενο έτος.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top