Close

Ford: Teaser βίντεο για ηλεκτρικό SUV «φτιαγμένο για περιπέτειες και επικά οδικά ταξίδια»

Η Ford μοιράστηκε ένα teaser βίντεο για το νέο της, μεσαίου μεγέθους, ηλεκτρικό SUV που βασίζεται στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen. Το όχημα αναμένεται να παρουσιαστεί στις 21 Μαρτίου.

Το 2020 η Ford συνεργάστηκε με τη Volkswagen το 2020 για να χρησιμοποιήσει την MEB πλατφόρμα της για την κατασκευή ενός ηλεκτρικού crossover σε χαμηλότερη τιμή από το Mach-E.

Πριν από την αποκάλυψή του την επόμενη εβδομάδα, το Ford News Europe δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter του, που δείχνει από απόσταση το μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό SUV να καλύπτει όλα τα διαφορετικά εδάφη.

Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι το μεσαίο ηλεκτρικό crossover της είναι «φτιαγμένο για περιπέτειες και επικά οδικά ταξίδια», υποστηρίζοντας ότι έρχεται ένα ανανεωμένο Ford.

Με το λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού η Ford αναμένει να φτάσει τουλάχιστον τις 600 χιλιάδες ετήσιες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη έως το 2026.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top