Close

O Elon Musk υπόσχεται ότι το Cybertuck θα έρθει το 2023

Η κατάσταση με το Tesla Cybertruck απαιτεί… υπομονή, αλλά ο Elon Musk θεωρεί ότι η ανάπτυξη του ημιφορτηγού θα έχει ολοκληρωθεί εντός του 2023, οπότε και θα μπει κανονικά στην παραγωγή.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει αρκετή συζήτηση για το πόσο θα καθυστερήσει το Tesla Cybertruck να μπει στην παραγωγή του. Ο Elon Musk ξεκαθαρίζει ότι το ηλεκτρικό ημιφορτηγό του θα είναι έτοιμο να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2023, παρόλο που έχουν γίνει παρόμοιες υποσχέσεις και στο παρελθόν, αλλά δεν έχουν τηρηθεί τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί.

Η παραγωγή του Tesla Cybertruck αναμένεται να ξεκινήσει στο Tesla Gigafactory στο Τέξας, αφού οι ΗΠΑ είναι η αγορά εκείνη στην οποία στοχεύει, κατά κύριο λόγο. Παρόλα αυτά, στις υποσχέσεις του Elon Musk υπάρχει πάλι το “εάν”, αφού για τον ιδρυτή της Tesla υπάρχει η “ελπίδα” να ξεκινήσει η παραγωγή εντός του 2023.

Πάντως, η Tesla σημειώνει ότι έμφαση δίνει στην ενίσχυση της παραγωγής τόσο του Model Y όσο και του Model 3, οπότε δεν θα προκαλούσε και ιδιαίτερη έκπληξη εάν βλέπαμε νέες καθυστερήσεις για το Cybertruck.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Νίκος έχει πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα σε πολυεθνική εταιρεία ενέργειας και καυσίμων. Οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το 2007 και του αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top