Close

H Tesla το ρίχνει στη… μπύρα κατοχυρώνοντας το όνομα Giga Beer

Η κατοχύρωση της εμπορικής ονομασίας Giga Beer και Giga Bier από την Tesla σημαίνει ότι η εταιρεία του Elon Musk αποφάσισε να το ρίξει λιγάκι… έξω. Κατά τη διάρκεια του Giga Fest στο Tesla Gigafactory στο Βερολίνο (πού αλλού;) παρουσίασε τα σχέδιά της για την παραγωγή ζύθου.

Ο ίδιος ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla είναι έτοιμη να φτιάξει τη δική της μπύρα, την οποία ονομάζει Giga Beer, ή Giga Bier επί το γερμανικότερο. Το μπουκάλι της μπύρας της Tesla θα είναι φουτουριστικό και σίγουρα δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο μπουκάλι μπύρας που έχουμε δει. Τώρα, αναφορικά με τη γεύση, δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη…

Η Tesla έχει κατοχυρώσει επίσημα τις εμπορικές ονομασίες Giga Beer και Giga Bier, πράγμα που σημαίνει ότι προχωρά κανονικά με τα σχέδιά της για την παραγωγή μπύρας. Ο Elon Musk μας λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν θέλει η μπύρα του να παράγεται στη Γη, αλλά στον Άρη, κάτι που θα αποτελέσει και έναν βασικό λόγο για να προχωρήσει λίγο πιο γρήγορα ο εποικισμός του κόκκινου πλανήτη.

Στην υγειά μας…

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top