Close

H Lamborghini θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρική το 2024

Λίγα χρόνια μας χωρίζουν από το 2024, έτος ορόσημο για τον ηλεκτρικό μετασχηματισμό της Lamborghini. Η διάσημη φίρμα θα εγκαταλείψει τότε οριστικά τους βενζινοκινητήρες, ενώ μέχρι το 2024 θα χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία.

Το τελευταίο μοντέλο της Lamborghini με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα παρουσιαστεί το 2024 και από τότε και έπειτα ο ήχος που θα ακούγεται από τα υπεραυτοκίνητά της θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρικός. Μέχρι το 2024, όλα τα μοντέλα της φίρμας θα είναι plug in υβριδικά, δηλαδή θα μπορούν να συνδέονται στο ρεύμα για να φορτίζουν τη συνοδευτική μπαταρία τους.

Τρία θα είναι τα υβριδικά μοντέλα που θα παρουσιαστούν, ενώ το τέταρτο μοντέλο της ιταλικής φίρμας θα είναι αποκλειστικά ηλεκτροκίνητο. Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει το ηλεκτρικό μενού της Lamborghini, αλλά το στοιχείο που ξεκαθαρίζει η εταιρεία είναι ότι ο χαρακτηριστικός ήχος των οχημάτων της δεν θα αλλοιωθεί, παρόλο που δεν θα υπάρχουν πλέον κινητήρες εσωτερικής καύσης στο εσωτερικό τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top