Close

Tesla Model S: Παρουσιάστηκε επίσημα το ανασχεδιασμένο εσωτερικό του

Η Tesla παρουσίασε τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου εσωτερικού από το επερχόμενο ανασχεδιασμένο Model S, το οποίο ίσως διχάσει το κοινό.

Αρχικά, το πρώτο πράγμα που βλέπουν όσοι μπουν στο νέο μοντέλο είναι η μεγάλη οθόνη σε οριζόντια θέση στο κέντρο του ταμπλό.

Η οθόνη στα screenshots δείχνει παιχνίδια όπως το The Witcher III: Wild Hunt και Fallout, με την Tesla να επισημαίνει πως το νέο της chip θα προσφέρει 10 teraflops δύναμης, οπότε λογικό να μπορεί να παίζει παιχνίδια. Πέραν της οθόνης όμως, βλέπουμε και το νέο “τιμόνι” του Model S, το οποίο αποχαιρετά τον στρόγγυλο σχεδιασμό.

Tesla Model S: Παρουσιάστηκε επίσημα το ανασχεδιασμένο εσωτερικό του

Τέλος, η Tesla δίνει και μία επιπλέον οθόνη για τους πίσω επιβάτες. Ήδη υπάρχουν κάποια σχόλια στο Twitter για την επιλογή του τιμονιού, καθώς δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά σε αυτοκίνητα (περισσότερο μοιάζει με τιμόνι από jet). Επιπλέον, η εταιρεία σημείωσε ότι αυτές οι αλλαγές θα έρθουν και στο νέο Tesla Model X. Πως σας φαίνεται το εσωτερικό redesign;

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Techblog.gr και το Game20.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top