Close

Ρώσος φανοποιός επισκευάζει τρακαρισμένο Tesla Model 3 [video]

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Ένας δημοφιλής Ρώσος φανοποιός αναλαμβάνει να επισκευάσει ένα τρακαρισμένο Tesla Model 3. 60 εργατοώρες μέσα σε 11 λεπτά!

O Arthur Tussik είναι μάστορας με όλη τη σημασία της λέξης. Ασχολείται με τα αυτοκίνητα και έχει το δικό του φανοποιείο. Η φήμη του, όμως, δεν περιορίζεται στη Ρωσία. Χάρη στο κανάλι που έχει δημιουργήσει στο youtube έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο, καθώς αριθμεί 692 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες.

Στο πιο πρόσφατο video που ανέβασε στο κανάλι του, ασχολείται με ένα Tesla Model 3 το οποίο έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εμπρόσθιο τμήμα του όσο και στο πίσω. Το video διαρκεί σχεδόν 11 λεπτά και μέσα σε αυτό το διάστημα ο Arthur μας δείχνει πως κατάφερε να επισκευάσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Συνολικά, όπως μας λέει, χρειάστηκε 60 εργατοώρες για να μπορέσει να διορθώσει τις ζημιές που είχε υποστεί.

Ναι μεν, αλλά…

Βέβαια, το ότι διορθώθηκαν όλες οι ζημιές στο αμάξωμα, δεν σημαίνει ότι το Tesla θα μπορεί να λειτουργεί άψογα.

Και αυτό γιατί θα πρέπει να ρυθμιστούν ή ενδεχομένως και να αντικατασταθούν σε περίπτωση που έχουν υποστεί ζημιά, πράγμα πολύ πιθανό, οι αισθητήρες, οι κάμερες, τα ραντάρ που ενσωματώνονται στους προφυλακτήρες και σε άλλα σημεία του αμαξώματος. Η ρύθμιση των προηγμένων συστημάτων ADAS γίνεται μέσω ειδικών εργαλείων και εξειδικευμένου προσωπικού. Χώρια, ότι το κόστος αντικατάστασης τέτοιων εξαρτημάτων είναι τεράστιο.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Arthur διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό στο συνεργείο του, ούτε αν γνωρίζει πως να επισκευάζει, να αντικαθιστά ή να ρυθμίζει τέτοια προηγμένα συστήματα. Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε ότι είναι μάστορας…

Πηγή

Ο Μένιος Κατής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και κατάγεται από τη Λήμνο. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1997 από το πρώτο αθλητικό site της Ελλάδας, το sport.gr (Sportline), στο οποίο εργάστηκε επί μια δεκαετία. Παράλληλα, έγραφε για το αγαπημένο του σπορ, τα MotoGP, στο motograndprix.gr καθώς επίσης και στο περιοδικό MotoGP World. Έχει δουλέψει επίσης στο wmotors.gr και caranddriver.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Car and Driver και Moto&Rider.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top