Close

nrg OnTheGo BMW Group: Προνομιακό πρόγραμμα ενέργειας για ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων BMW/BMW i και MINI

nrg OnTheGo BMW Group

nrg OnTheGo BMW Group

To nrg OnTheGo BMW Group είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα παροχής ενέργειας για κατόχους ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW/BMW i και ΜΙΝΙ.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του BMW Group Hellas και της nrg δημιουργήθηκε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα παροχής ενέργειας, το οποίο αφορά σε κατόχους ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW/BMW i και ΜΙΝΙ, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια.

Οι δύο εταιρείες έχουν συνάψει συνεργασία από τον Νοέμβριο του 2019, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, μέσω καινοτόμων προϊόντων και δράσεων. Το πρόγραμμα nrg OnTheGo BMW Group, επιβεβαιώνει την προσήλωση των δύο εταιρειών στην ηλεκτροκίνηση και την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Μέσω του προγράμματος, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων μοντέλων (ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών) BMW/BMW i και MINI, έχουν τα εξής αποκλειστικά προνόμια:

– Ανταγωνιστικές χρεώσεις ρεύματος (με ημερήσιο και νυχτερινό τιμολόγιο).
– Έκπτωση Συνέπειας 30% (και στο ημερήσιο και στο νυχτερινό τιμολόγιο).
– Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη φόρτιση του οχήματος στο σπίτι για ένα ολόκληρο έτος (η δωρεάν ενέργεια αντιστοιχεί σε 1.400 kWh και αντιστοιχεί σε 10.000 χλμ. ηλεκτρικής κίνησης, για μοντέλο με μέση κατανάλωση ενέργειας 14 kWh/100 km).
– Δωρεάν φόρτιση σε πρατήρια Shell & AVIN για τον πρώτο χρόνο & 20% έκπτωση στο συνολικό κόστος φόρτισης για τα επόμενα χρόνια.

BMW Electric
BMW Electric

Η nrg έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη επένδυση, η οποία αφορά στην εγκατάσταση ταχυ-φορτιστών DC ισχύος 50 kW, σε ΣΕΑ οδικών αξόνων, με ήδη εγκατεστημένους 12 ταχυ-φορτιστές στα παρακάτω 6 σημεία:

Πρατήρια AVIN:

– ΣΕΑ Ευηνοχωρίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας
– ΣΕΑ Επισκοπικού και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας

Πρατήρια Shell:

– ΣΕΑ Αταλάντης και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας
– ΣΕΑ Σοφάδες και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας
– ΣΕΑ Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας
– ΣΕΑ Φιλιππιάδας και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας

Ο αριθμός των ταχυ-φορτιστών θα αυξηθεί, καθώς η nrg έχει στα άμεσα πλάνα της, τη διεύρυνση του δικτύου φόρτισης τόσο στα εθνικά οδικά δίκτυα όσο και στις πόλεις.

– Δωρεάν Συνδρομή nrg Green με παροχή πράσινου πιστοποιητικού ενέργειας.
– Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή
– Έκπτωση 45% επί της Λιανικής Τιμής προ ΦΠΑ, για προμήθεια «έξυπνου» οικιακού φορτιστή, επιλέξιμου για την επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με μέγιστο όφελος που φτάνει τα 1.041€.

– 3.000 πόντοι Smart (στην κάρτα Shell Smart Club) ως bonus συμβολαίου
– 1 πόντος Smart με κάθε ευρώ κατανάλωσης
– 2 πόντοι Smart με κάθε ευρώ κατανάλωσης, με τη χρήση e-bill

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης “nrg OnTheGo BMW GROUP”, μπορεί να βρει κανείς στις επίσημες ιστοσελίδες της BMW, της ΜΙΝΙ και της nrg, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού εξυπηρέτησης πελατών της nrg 18101, καθώς και στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και MINI του BMW Group Hellas.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top