Close

Με το αναπαυτικό i3 Urban Suite στη CES η BMW

Η BMW πήγε στην Έκθεση CES 2020 στο Λας Βέγκας με το i3 Urban Suite, που προσφέρεται για μία αναπαυτική μετακίνηση των επιβατών.

Βρίσκεσαι μέσα σ’ ένα μικρό αυτοκίνητο και θες να έχεις χώρο και άνεση; Η BMW έχει τη λύση. Η γερμανική φίρμα ήταν παρούσα στην Έκθεση Τεχνολογίας CES 2020 στο Λας Βέγκας, με το i3 Urban Suite, το οποίο προσφέρει μία άνεση στη μετακίνηση των επιβατών.

Αν κάποιος θέλει να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του, να χαλαρώσει και να ακούσει μουσική από τη συσκευή του κατά τη μεταφορά του, το i3 Urban Suite προσφέρει αυτή την εμπειρία μετακίνησης.

Στο εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπάρχουν καθίσματα ανοιχτού μπλε χρώματος, οθόνη LCD infotainment και ειδικό μαξιλάρι για τα πόδια, το οποίο μετακινείται μπρος πίσω. Επίσης, διαθέτει και ειδική θέση πίσω από τον οδηγό για να ακουμπήσει τα πράγματά του, ενώ μπορεί κάποιος να φορτίσει την οποιαδήποτε συσκευή μέσω θύρας USB, που υπάρχει ακριβώς κάτω από αυτή τη θέση.

Ακόμη, στη CES η BMW έδωσε μία ιδέα από τον μελλοντικό σχεδιασμό της εντός και εκτός πόλεων, με το infotainment να έρχεται μέσω της τεχνολογίας 4G και αργότερα της 5G. Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως η BMW θα είναι η πρώτη που θα βάλει την τεχνολογία 5G στα αυτοκίνητα μέχρι το 2021, σε συνεργασία με τη Samsung.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι το i3 Urban Suite μοιάζει με ένα κανονικό i3, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε από το 2014 και η τιμή είναι 50000 δολάρια, τη στιγμή που η αυτονομία του φτάνει τα 153 μίλια (246 χιλιόμετρα) με μία φόρτιση.

Έτσι, η BMW βρήκε την ευκαιρία στη CES να παρουσιάσει το μέλλον της πολυτελούς μεταφοράς και τον τρόπο που θα γίνει αυτό, με καθίσματα με μεγάλους χώρους μέσα στα αυτοκίνητά της, αφού δεν είχε να δείξει κάποιο νέο ηλεκτρικό μοντέλο.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Βαυαροί μετέτρεψαν μία ντουζίνα i3 σε Urban Suite Concept, ώστε να τα πάνε στο Λας Βέγκας για τις ανάγκες των επιδείξεων τους στην Έκθεση CES.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top