Close

Tesla Software Version 10.0: Φέρνει πλήθος αναβαθμίσεων και νέων επιλογών διασκέδασης

Η Tesla έκανε διαθέσιμη την έκδοση την αναβάθμιση Software Version 10.0 για τα οχήματα και το app της, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης και διασκέδασης.

Όπως δηλώνει η ίδια η εταιρεία, η αναβάθμιση Software Version 10.0 είναι η μεγαλύτερη που έχει κάνει μέχρι σήμερα, ανεβάζοντας τον πήχη αναφορικά με το τι μπορούν οι οδηγοί να περιμένουν από το αυτοκίνητό τους, με νέα χαρακτηριστικά σχετικά με τη διασκέδαση, τα video games, τη μουσική, κάνοντας τις ώρες που περνάμε στο αυτοκίνητο οδηγώντας πιο διασκεδαστικές.

Οι κάτοχοι οχημάτων Tesla δε χρειάζεται να κάνουν κάτι για να λάβουν την αναβάθμιση μιας και θα τη λάβουν αυτόματα όταν είναι διαθέσιμη για το όχημα του καθενός, βάσει της τοποθεσίας και των χαρακτηριστικών που έχει κάθε όχημα. Το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός είναι να συνδεθεί σε ένα δίκτυο Wi-Fi, να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το σχετικό update.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά της νέας αναβάθμισης έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση και την οδήγηση. Πιο συγκεκριμένα, προστέθηκε η δυνατότητα στους επιβαίνοντες αλλά και στον οδηγό με την προϋπόθεση πως το όχημα είναι σταθμευμένο, να απολαύσουν video games στην οθόνη του Tesla οχήματός τους όπως το Cuphead, το βραβευμένο side scrolling platform video game καθώς και άλλα arcade games. Για να μπορεί κάποιος να παίξει games στην οθόνη του Tesla, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα usb χειριστήριο συνδεδεμένο.

Υπάρχει πλέον η δυνατότητα μέσω του Tesla Theater να απολαύσουν οι επιβαίνοντες ενός Tesla οχήματος να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, τηλεοπτικά show και Videos. Νέες δυνατότητες αφορούν και τον τομέα της μουσικής όπου υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής Caraoke αλλά και ενσωμάτωση Spotify, όπου οι χρήστες του δημοφιλούς app μπορούν να μεταφέρουν τη μουσική τους μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στον τομέα της οδήγησης όπου υπάρχει η δυνατότητα βελτιωμένης απεικόνισης 360 μοιρών γύρω από το αυτοκίνητο το οποίο “αναγνωρίζει” μια σειρά αντικειμένων και γραμμών στο δρόμο ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει pinch to zoom στην οθόνη αφής του Tesla αλλά και οπτικής γωνίας έτσι ώστε να δει κάποιος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σημαντική είναι και η προσθήκη της λειτουργίας του Smart Summon που επιτρέπει στον οδηγό το χειρισμό του οχήματός του από απόσταση. Είναι μια λειτουργία που στοχεύει στους χώρους στάθμευσης, με τον οδηγό να φέρνει το όχημά του εκεί που βρίσκεται, αντί να μεταβεί ο ίδιος σε αυτό.

Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να γίνει πιο ευδιάκριτες οι γραμμές και οι περιοχές κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας Automatic Lance Change, τη δυνατότηα που έχει το όχημα να μετακινηθεί αυτόματα, με τη διπλανή γραμμή στο δρόμο να απεικονίζεται με μπλέ χρώμα, ενώ με λευκό εμφανίζεται ο χώρος στον οποίο θα βρεθεί το αυτοκίνητο κατά την αλλαγή της λωρίδας.

Δε θα μπορούσαν να λείψουν βελτιώσεις και στους χάρτες πλοήγησης, στη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth όπου υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλότερης ποιότητας αλλά και στις κάμερες του οχήματος, με την οπίσθια να έχει τη δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης video.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top