LLMs.txt H κινεζική Singulato Motors εξασφάλισε χρηματοδότηση 2,39 δισ. δολαρία
Close

H κινεζική Singulato Motors εξασφάλισε χρηματοδότηση 2,39 δισ. δολαρία

Singulato iS6

Σαν… μανιτάρια ξεπηδούν οι κινεζικές εταιρείες κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν κομμάτι από την πίτα των πωλήσεων.

Πρόσφατα η Singulato Motors ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση προκειμένου να επενδύσει μέσα στην επόμενη πενταετία σε ένα τεράστιο εργοστάσιο στην πόλη Σούζου, στην ανατολική Κίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=lYz66BbYcag

Το ύψος της χρηματοδότησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της start-up, ανέρχεται στα 2,39 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά όχι μόνο για τα αυτοκίνητα συμβατικής τεχνολογίας, αλλά και για τα πλήρως ηλεκτρικά.

Singulato iS6

Το πρώτο μοντέλο που σκοπεύει να βγάλει στην παραγωγή είναι ένα ηλεκτρικό SUV με την ονομασία Singulato iS6, το οποίο διαθέτει “suicide doors” και εσωτερικό που θυμίζει πολύ Tesla, με την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής και το παρόμοιο user στα όργανα.

Singulato iS6

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτονομία που θα φτάνει τα 400 km και επιτάχυνση 0-100 km/h σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Η τιμή διάθεσής του στην αγορά της Κίνας θα κυμαίνεται από 32.000 δολάρια έως 48.000 δολάρια.

Πηγή

What can I find on Autonomous.gr?

Autonomous.gr offers comprehensive information coverage with regular updates, detailed analysis, and valuable content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our information content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Autonomous.gr for information?

Autonomous.gr is committed to providing reliable, well-researched information content from experienced contributors and trusted sources.

Ο Μένιος Κατής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και κατάγεται από τη Λήμνο. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1997 από το πρώτο αθλητικό site της Ελλάδας, το sport.gr (Sportline), στο οποίο εργάστηκε επί μια δεκαετία. Παράλληλα, έγραφε για το αγαπημένο του σπορ, τα MotoGP, στο motograndprix.gr καθώς επίσης και στο περιοδικό MotoGP World. Έχει δουλέψει επίσης στο wmotors.gr και caranddriver.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Car and Driver και Moto&Rider.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
Content written by Μένιος Κατής Ο Μένιος Κατής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και κατάγεται από τη Λήμνο. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1997 από το πρώτο αθλητικό site της Ελλάδας, το sport.gr (Sportline), στο οποίο εργάστηκε επί μια δεκαετία. Παράλληλα, έγραφε για το αγαπημένο του σπορ, τα MotoGP, στο motograndprix.gr καθώς επίσης και στο περιοδικό MotoGP World. Έχει δουλέψει επίσης στο wmotors.gr και caranddriver.gr, ενώ έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Car and Driver και Moto&Rider. • Autonomous.gr
Reviewed by Autonomous.gr Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Autonomous.gr." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous.gr
  2. Google. (2024). "Search results for Autonomous.gr." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Autonomous.gr
  3. YouTube. (2024). "Video content about Autonomous.gr." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Autonomous.gr
scroll to top