Close

2024 Tesla Model 3: Walkaround βίντεο αποκαλύπτει όλες τις αλλαγές

Το αναβαθμισμένο Tesla Model 3 έκανε το ντεμπούτο του στα τέλη Αυγούστου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και άλλες παγκόσμιες αγορές.

Το λεγόμενο Project Highland φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις όσον αφορά τη σχεδίαση, την αεροδυναμική, την απόδοση, την εμβέλεια, την άνεση, τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα. Οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και σε αυτό το βίντεο από τον Mr. Automotive συνοψίζονται όλα τα νέα που υπάρχουν στο compact executive sedan της Tesla.

Αξιοσημείωτο είναι το πόσο ομαλά σχεδιασμένα και ευθυγραμμισμένα είναι τα τζάμια και πόσο άψογη φαίνεται η βαφή Stealth Grey. Ακόμα, υπάρχει πολύ ομαλή μετάβαση μεταξύ της πανοραμικής γυάλινης οροφής και του παρμπρίζ και του πίσω παραθύρου.

Στο εσωτερικό, το πρώτο που παρατηρεί κανείς ότι είναι περισσότερο φωτεινή η καμπίνα χάρη στη νέα πανοραμική γυάλινη οροφή, αν και το λευκό εσωτερικό που υπάρχει σε αυτό το μοντέλο κάνει την εικόνα πιο έντονη.

Μπορούμε να δούμε ακόμα το επανασχεδιασμένο ταμπλό, το τιμόνι, την κεντρική οθόνη και τα καθίσματα, καθώς και τις νέες λωρίδες LED φωτισμού περιβάλλοντος στο ταμπλό και τις πόρτες που μπορούν να ρυθμιστούν από την οθόνη αφής σε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα.

Το νέο Tesla Model 3 διαθέτει επίσης πολύ αποθηκευτικό χώρο στο επανασχεδιασμένο κεντρικό χώρισμα και δύο σημεία ασύρματης φόρτισης για smartphone. Το βίντεο δείχνει και τη νέα οθόνη του πίσω επιβάτη 8 ιντσών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση του συστήματος κλιματισμού, της θέρμανσης των πίσω καθισμάτων, ακόμη και για τη ροή ταινιών και πολυμέσων.

Ακόμη, διαθέτει αναθεωρημένη γεωμετρία της μπροστινής ανάρτησης για βελτίωση της δυναμικής οδήγησης και της άνεσης, ενισχυμένη δομή πλευρικής πρόσκρουσης για πρόσθετη ασφάλεια και acoustic glass σε όλα τα παράθυρα για περισσότερη ησυχία στην καμπίνα. Όσον αφορά τους αριθμούς, τα κυριότερα σημεία είναι τα 629 χιλιόμετρα της αυτονομίας WLTP για το Long Range, τα 4,4 δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να φτάσει από το μηδέν στα 62 mph και η τελική ταχύτητα των 125 mph.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top