Close

2024 Hyundai Kona Electric N Line: Ντεμπούτο με πιο σπορ εμφάνιση

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Hyundai Motor Europe με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, το Kona Electric, αποκτά πιο σπορ διάθεση με άκρως εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία.

Η έκδοση 2024 του Kona Electric είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η Hyundai πρόσθεσε ορισμένα σχεδιαστικά στοιχεία του Ioniq 5 και του Ioniq 6 για να εκσυγχρονίσει την εμφάνισή του και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του.

Το νέο μοντέλο είναι σχεδόν 6 ίντσες μακρύτερο από το προηγούμενο, προσφέροντας έξτρα χώρο για τα πόδια στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων.

Εσωτερικά έχουν γίνει αναβαθμίσεις με το νέο σύστημα infotainment επόμενης γενιάς της Hyundai. Οι δύο οθόνες αφής 12,3 ιντσών και η ταχύτερη διεπαφή χρήστη είναι πλέον στάνταρ, μαζί με υποστήριξη για Apple CarPlay και Wireless Android Auto.

Εντελώς νέα είναι και η πιο πρόσφατη έκδοση N Line, στοιχεία της οποίας έχουν προστεθεί στο αυτοκίνητο για μια άμεσα αναγνωρίσιμη εμφάνιση. Είναι πιο επιθετικοί οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες καθώς και οι αποκλειστικοί τροχοί 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές και σήματα N Line. Οι κόκκινες πινελιές στο τιμόνι και το ταμπλό δίνουν στο Kona Electric N Line μια αίσθηση σπορ αυτοκινήτου. Υπάρχουν επίσης μεταλλικά πεντάλ N Line και γυαλιστεροί μαύροι πλαϊνοί καθρέφτες.

Οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν τη σειρά N-Kona. Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διακοσμητικά στοιχεία: το N Line ή το N Line S. Το Kona Electric N Line με υφασμάτινα καθίσματα έχει μπαταρία 65 kWh και ξεκινά από 46.473 €. Το N Line S με συνδυασμό «eco-alcantara» και δέρματος ξεκινά από 49.579 € και κερδίζει θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα και ένα premium ηχοσύστημα BOSE.

Εξωτερικά, το N Line S διαθέτει επώνυμο DRL πλήρους πλάτους και προβολείς LED πλήρους προβολής, μαζί με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η παραγωγή του νέου Kona Electric N Line πρόκειται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με τα πρώτα μοντέλα να βγαίνουν στην αγορά αυτή την άνοιξη.

Ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο στοχεύει αρχικά στην ευρωπαϊκή αγορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Hyundai να κυκλοφορήσει την έκδοση N Line και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top