20.000 δολάρια κοστίζει το πιο φθηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Αμερική

Εάν αναρωτιέστε για το πόσο κοστίζει το πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, τότε αρκεί να δείτε τον τιμοκατάλογο των οχημάτων της Kandi. H κινέζικη εταιρεία φέρνει δύο μοντέλα στην αμερικανική αγορά, με το πιο προσιτό από αυτά να κοστίζει 20.000 δολάρια.

Το ένα μοντέλο, το Model K27, είναι ένα μικρό όχημα πόλης, ενώ το άλλο είναι το Κ23, το οποίο έχει σχεδιασμό που θυμίζει SUV. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε μία μπαταρία 17.69 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία έως και 161 χιλιομέτρων, με κινητήρα 20 kW και τελική ταχύτητα τα 101 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό του έχει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, μαζί με μία οθόνη διαγωνίου 9 ιντσών για τις βασικές λειτουργίες.

Στα 20.000 δολάρια το πιο φθηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ

Το έτερο μοντέλο, το K23, είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία 41.4 kWh, η οποία μπορεί να φτάσει σε αυτονομία κίνησης τα 302 χιλιόμετρα. Η ισχύς του κινητήρα φτάνει τα 21 kW και η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 112 χλμ/ώρα. Η τιμή αυτού του μοντέλου στις ΗΠΑ είναι τα 29.999 δολάρια.

Η διαδικασία απόκτησης των οχημάτων της Kandi στις ΗΠΑ είναι πολύ εύκολη, αφού για να προπαραγγείλει κανείς τα αυτοκίνητα, αρκεί να κάνει μία κατάθεση 100 δολαρίων και έπειτα να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό, όταν θα λάβει το αυτοκίνητο.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *