Συνέδριο “1st EcoMobility Conference 2018”

Ένα ενδιαφέρον συνέδριο με την ονομασία “1st EcoMobility Conference 2018”, θα λάβει χώρα στις 22 Μαρτίου στην Αίγλη Ζαππείου.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση και την αεριοκίνηση, το θεσμικό πλαίσιο, τις υποδομές και τις επενδύσεις, την προβολή λύσεων για τις επιχειρήσεις που στρέφονται στα εναλλακτικά καύσιμα για τη μεταφορά ατόμων και εμπορευμάτων, ενώ θα δώσει το έναυσμα να τοποθετηθούν οι φορείς της αγοράς, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι αρμόδιοι λήψης αποφάσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη του κλάδου. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πρωτοβουλίες των φορέων, τα πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες οδηγούς, τις περιβαλλοντικές διαστάσεις και τις τάσεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διοργανωτές του συνεδρίου είναι η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE.gr) – επίσημη θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΙΑΕΕ.org) και το insider.gr.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, φορείς, επιχειρήσεις όπως η ΔΕΠΑ, η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, εταιρίες από τον κλάδο του αυτοκινήτου, της ενέργειας (ηλεκτρική ενέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, μπαταρίες κλπ) και των καυσίμων.

To Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ και η εφημερίδα το Συνεργείο του Αυτοκινήτου συμμετέχουν ενεργά στο συνέδριο με ομιλία με θέμα “Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *