Close

10.000 μοναδικοί επισκέπτες τον Μάιο στο Autonomous.gr

Το ταξίδι του Autonomous.gr στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας στα αυτοκίνητα ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια και σήμερα με χαρά κατακτάμε όλοι μαζί ένα μεγάλο milestone. 10.583 μοναδικοί επισκέπτες διάβασαν τις ειδήσεις του Autonomous τον μήνα Μάιο.

Αυτή η ιδιαίτερη και αρκετά προχωρημένη ιστοσελίδα με θεματολογία τα Αυτόνομα Οχήματα, τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα, τα Διασυνδεδεμένα Οχήματα και τις Έξυπνες Πόλεις αποκτά μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους φανατικούς επισκέπτες που έχουν ξεκινήσει να σχολιάζουν στα άρθρα και να ανοίγουν γόνιμες συζητήσεις για την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση.

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του Autonomousαλλά και εμένα προσωπικά, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ όλους για την υποστήριξη σε αυτό το όμορφο και τόσο ξεχωριστό ταξίδι που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016.

Με το Autonomous.gr παίρνουμε μέρος στην μεγαλύτερη τεχνολογική επανάσταση της δεκαετίας μας!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ενώ ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top