Close

Tesla: Άνοιξε τον πρώτο σταθμό φόρτισης σε βενζινάδικο της Νέας Υόρκης

Τι θα λέγατε αν βλέπατε ένα βενζινάδικο που δίπλα στις τιμές τις βενζίνης και του πετρελαίου, είχε και την ένδειξη Tesla Supercharger Station; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και υλοποίησε η Tesla, ανοίγοντας τον πρώτο σταθμό φόρτισης για οχήματα Tesla σε ένα βενζινάδικο στην Νέα Υόρκη.

tesla supercharging station

Το project αυτό, σε συνεργασία με την αλυσίδα πρατηρίων βενζίνης QuickCheck, μπορεί να επεκταθεί και στα υπόλοιπα 150 καταστήματά της, στην Νέα Υόρκη και το New Jersey. Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τις φήμες, που υπήρχαν νωρίτερα αυτό τον χρόνο, και έκαναν λόγο για συνομιλίες της Tesla με αλυσίδες πρατηρίων βενζίνης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα δοκιμαστικό project, αλλά η Tesla επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος σταθμός φόρτισης της εταιρείας δεν είναι δοκιμή, αλλά κάτι μόνιμο αφού το μέρος και το γεγονός ότι ο σταθμός θα είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο, τον καθιστούν ιδανικό για τα σχέδια της εταιρείας.

Τα “έξυπνα” φανάρια έρχονται για να μειώσουν την κίνηση

Με το μέλλον των πρατήριων βενζίνης, να μην διαγράφεται ιδανικό με την μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα, η Tesla έρχεται να δώσει μια νέα επιλογή σε αυτές τις εταιρείες. Μερικά ηλιακά πάνελ στις οροφές των πρατηρίων και αρκετούς σταθμούς φόρτισης, τα πρατήρια βενζίνης θα αποκτήσουν νέο σκοπό. Και μην ξεχνάμε, πάλι θα παρέχουν «καύσιμα» για τα οχήματά μας, απλά θα είναι σε μορφή ρεύματος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top