LLMs.txt Το Mercedes-Benz Citaro πλήρως ηλεκτρικό τον Σεπτέμβριο του 2018
Close

Το Mercedes-Benz Citaro πλήρως ηλεκτρικό τον Σεπτέμβριο του 2018

Στα ηλεκτρικά λεωφορεία επενδύει η Mercedes-Benz, ανακοινώνοντας ότι το Citaro θα κάνει την εμφάνισή του ως πλήρως ηλεκτρικό τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία διεξάγει κύκλους δοκιμών πρωτοτύπων. Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz, τα πρωτότυπα ήδη έχουν με επιτυχία πραγματοποιήσει δοκιμές σε συνθήκες πάγου στον αρκτικό κύκλο αλλά και υψηλών θερμοκρασιών στη Sierra Nevada της Ισπανία.

Η εστίαση της Mercedes-Benz στα ηλεκτρικά λεωφορεία, αποτελεί μέρος της γενικής εστίασης της Daimler στα οχήματα βαρέως τύπου.

Η μαζική παραγωγή των μπαταριών για το Citaro θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του επόμενους έτους.

Το πλήρως ηλεκτρικό Citaro θα κάνει την πρεμιέρα του στην Έκθεση Εμπορικών Οχημάτων ΙΑΑ τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Ανόβερο.

To Citaro Electric θα τροφοδοτείται από μπαταρίες ιόντων λιθίου, την χωρητικότητα των οποίων μπορεί να τροποποιήσει η Mercedes για διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Hartmut Schick, Επικεφαλής της μονάδας λεωφορείων της Daimler ανέφερε σχετικά: «Το λεωφορείο παράγει μηδενικές εκπομπές και είναι ιδιαίτερα ήσυχο για να κινείται στην πόλη. Αυτή τη στιγμή οι μηχανικοί μας διεξάγουν ενδελεχείς δοκιμασίες πρωτοτύπων του νέου λεωφορείου, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όπως γίνεται κατανοητό από την τροφοδότηση και τη βελτιστοποιημένη διαχείριση θερμότητας, το ηλεκτρικό Citaro θα αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς». Ήδη η εταιρεία φαίνεται ότι αναζητά νέους συνεργάτες για το λεωφορείο.

Πηγή

What can I find on Autonomous.gr?

Autonomous.gr offers comprehensive information coverage with regular updates, detailed analysis, and valuable content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our information content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Autonomous.gr for information?

Autonomous.gr is committed to providing reliable, well-researched information content from experienced contributors and trusted sources.

Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
Content written by Λαΐδα Λιμνιάτη Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute. • Autonomous.gr
Reviewed by Autonomous.gr Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Autonomous.gr." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous.gr
  2. Google. (2024). "Search results for Autonomous.gr." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Autonomous.gr
  3. YouTube. (2024). "Video content about Autonomous.gr." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Autonomous.gr
scroll to top