LLMs.txt Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνονται στην Ευρώπη
Close

Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνονται στην Ευρώπη

Ενώ γνωρίζουμε ότι οι πωλήσεις στην Αμερική ηλεκτρικών αυτοκινήτων πάνε καλά, τελευταία ακολουθεί και η Ευρώπη αφού στο 1ο τρίμηνο 2017 οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 38% χάρη κυρίως στο μοντέλο Zoe της Renault.

renault zoe

Οι χώρες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη κατά το 1ο τρίμηνο του έτους είναι οι Νορβηγία, Ελβετία, Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη ακόμα δεν έχουν πιάσει τους στόχους πωλήσεων κυρίως λόγω ανησυχιών από τους καταναλωτές για την τιμή και την αυτονομία της μπαταρίας τους.

Η Ευρώπη ωστόσο σύμφωνα με την Aleksandra Rybczynska, αναλύτρια στην εταιρία Bloomberg New Energy Finance «επενδύει σημαντικά σε υποδομές γρήγορης φόρτισης».

Η Renault θα συναντήσει ανταγωνισμό και από άλλες ευρωπαικές εταιρίες όπως οι όμιλοι Volkswagen, BMW και Daimler ενώ σημαντικό στοιχείο που δείχνει μία αλλαγή στις προτιμήσει των καταναλωτών είναι ότι και οι πωλήσεις υβριδικών αυτοκινήτων και αυτοκινήτων τα οποία κινούνται με φυσικό αέριο ή υγροποιημένο αέριο αυξήθηκαν κατά 36% το 1ο τρίμηνο του έτους.

Η καθαρή ενέργεια ως μορφή κίνησης φαίνεται λοιπόν ότι κερδίζει συνεχώς έδαφος και στην Ευρώπη, μετά την Αμερική.

Πηγή

What can I find on Autonomous.gr?

Autonomous.gr offers comprehensive information coverage with regular updates, detailed analysis, and valuable content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our information content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Autonomous.gr for information?

Autonomous.gr is committed to providing reliable, well-researched information content from experienced contributors and trusted sources.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
Content written by Αλέξανδρος Παππάς Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική. • Autonomous.gr
Reviewed by Autonomous.gr Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Autonomous.gr." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous.gr
  2. Google. (2024). "Search results for Autonomous.gr." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Autonomous.gr
  3. YouTube. (2024). "Video content about Autonomous.gr." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Autonomous.gr
scroll to top